|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι giagligian, το έπλυνα καλά, θέλω να πιστεύω δηλαδή, σε λεκάνη (νερό με πίεση χαμηλά) -> κουβα (πίεση) και ξανα 5-6 φορές μέχρι να μην λερώνει το νερό.
Αλλά μάλλον πάλι κάτι έμεινε. Θα δείξει αν είναι σκόνη από το χαλίκι αν εμφανιστεί πάλι αφού έχω καθαρίσει καλά τις οριζόντιες επιφάνειες. @caveman Από σκληρότητα είδα πως τα guppy θέλουν 9-19 ενώ τα ottο 5-19 ή 2-15 σε άλλο site. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια.Αφου λοιπον κατεληξες στην αποφαση να βαλεις Guppies και φυτα χαμηλων απαιτησεων χωρις υποστρωμα και με μετριο φωτισμο εισαι μια χαρα μεχρι τωρα. Οσο για την αλγη μην φοβασαι. Αρεσει και στα Guppy να την τσιμπολογανε και εως ενα σημειο ειναι φυσιολογικο να υπαρχει λιγη. Οποτε αλγοφαγα ψαρια μην βιαστεις να βαλεις. Τα οττο συγκεριμενα θελουν χαμηλο ΡΗ και εγω προσωπικα τα βρισκω αρκετα ευαισθητα και με αρκετες ανεξηγητες απωλειες ακομα και σε ιδανικες συνθηκες διαβιωσης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν σήμερα, 10 ημέρες μετά την προσθήκη αμμωνίας, μέτρησα ΝΟ2 >1,65 (ήταν κόκκινο σαν αίμα το δείγμα) και ΝΟ3 περίπου στο 15.
Σύμφωνα με τον 3ο τρόπο Παράθεση:
Βέβαια ψάρια δεν θα βάλω ακόμα, μιας και δεν έχω βρει ΑΚΟΜΑ ![]() ![]() ![]() Η 2η ερώτηση είναι : Τι να κάνω μέχρι να έρθει αυτό το τεστ? Ευχαριστώ. υ.γ. Τον 3ο τρόπο δεν τον διάλεξα, αυτός με διάλεξε και αν τελικά όντως έστρωσε είναι καθαρά θέμα τύχης. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ζηταμε συγνωμη για τυπογραφικα λαθη που υπηρχαν στο αντιστοιχο ποστ. Μολις διορθωθηκαν.
Η παραθεση σου πρεπει να ειναι : Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πρόσθεσα 0.8 cc αμμωνίας 10% (περίπου το μισό της σωστής αρχικής) για να υπάρχει κάτι να τρώνε τα βακτήρια.
Αν έκανα σωστά θα φανεί μόλις έρθει επιτέλους το τεστ. Αν δεν έρθει και αύριο, μάλλον θα το παραγγείλω από κάπου. υ.γ. Και εμένα, όταν το διάβαζα, κάτι δεν με κάθονταν αλλά αφού τελικά διορθώθηκε, όλα καλά. |
|
||||
|
||||
![]()
Μήν αγχώνεσε φλιλε μου ακριβώς αυτό έγινε και σε εμένα αν και εγώ τον διάλεξα αυτόν τον τρόπο.
Θα σου έλεγα να διαβάσεις λίγο έδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=19867που μου ανέλησαν διεξωδικά πώς να προχωρήσω. Αν και βασικό είναι να έχεις τα τεστ της αμμωνίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 04-08-07 01:36 |
Στρώσιμο | Eagle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-03-07 14:35 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Στρώσιμο | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 14-04-04 14:31 |
Στρώσιμο | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 10-04-04 15:19 |