|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα καταστήματα είναι δύσκολο να καταφέρουν να παρατηρούν (ακόμη και αν έχουν τις γνώσεις) όλα τα ψάρια που έρχονται και ακόμη ποιο δύσκολο Τόλη να παραγγέλνουν από έγκυρους παραγωγούς!
Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί και έτσι θα έπρεπε κάποιο διάστημα να μένουν εντελώς από ψάρια πράγμα που δεν νομίζω ότι το συζητάμε! Τα ψάρια που έχει ο Ζ_Χ είναι πιθανόν Ασίας! Τώρα όσον αφορά για το αν είναι υβρίδια ή όχι αν τελικά είναι Ασίας οι πιθανότητες είναι πάρα πολλές! Και συνήθως οι εισαγωγές έχουν σχετικά νεαρά ψάρια!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιός είναι ο σωστός τρόπος λίπανσης ;;; | george | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 22-09-05 12:59 |
τώρα ποιός έκανε τα αυγά ?... | daukalion | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-04-05 17:32 |
Ποιός είναι ο κύριος? | Gandalf72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 17-03-05 23:35 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |
Νέο ενυδρείο: Πόσες κιχλίδες, ποιές, σε τι αναλογίες ? | mmbuna | Malawi | 9 | 12-06-04 04:18 |