|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παρομοιως
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε και εγώ βλέπω φώτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε εγώ βλέπω απο χθές που είχα μπεί...(¶ντε, θα μας φάει η περιέργεια...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλέπετε φωτογραφία διότι ο/η φίλος/η blondi κατά λάθος είχε βγάλει δύο post με το ίδιο κείμενο και μόνο στο ένα τη φωτογραφία. Στην πορεία σβήστηκε (φαντάζομαι) το ένα ένα μήνυμα μόνο που έμεινε αυτό που δεν είχε τη φωτογραφία.....
|
|
|||
|
|||
![]()
και στο αλλο δεν ειχε φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
φωτο να δούμε παιδιά; αγωνιούμε
|
|
||||
|
||||
![]()
με μια μικρη διορθωση
|
|
|||
|
|||
![]()
αν και ειχα δει την φωτο στο πρωτο ποστ που ειχες κανει δεν προλαβα να σου απαντησω.
Μιας και εισαι απο χαλκιδικη δεν κανεις μια βολτα στην κοντινοτερη παραλια να βρεις πετρες πολυ-πολυ καλυτερες απο αυτες που εβαλες μεσα,μιας και αυτες ειναι πολυ μυτερες ενω τα βοτσαλα στις παραλιες της χαλικιδικης ειναι πολυ καλυτερα.Και στο λεω απο προσωπικη πειρα γιατι οποτε καθε καλοκαιρι οποτε γυριζω απο εκει εχω και απο 5-10 κιλα πετρες !!! ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχουν μονο βοτσαλα στη φυση.η ΜΑΛΑΟΥΙ δεν ειναι θαλασσα.
τα ψαρια σ αυτα τα ενυδρεια δεν κινδυνευουν΄? |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος ειπε οτι δεν κινδυνεύει ενα ψαρι σε ενα ενυδρειο το οποιο εχει αιχμηρες πετρες?
Εγω σου ειπα για βοτσαλα επειδη δεν εχουν αιχμηρες ακρες.Αν δεν σου αρεσουν απο την θαλασσα ψαξτες τις πετρες απο λιμνη.Εχεις δει πουθενα στους βυθους απο τις λιμνες της αφρικης αιχμηρες πετρες? κοιτα λιγο εδω:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16086 δεν ηξερα οτι θελεις να κανεις ενυδρειο σαν την malawi με ψαρια ομως απο αλλες περιοχες όπως η ταγκανικα ή το Ζαϊρ?. Και τελος θεωρω οτι δεν ημουν επιθετικος για να ειρωνεύεσαι για την malawi και το αν είναι θαλασσα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογη αφρικανικων κιχλιδων!!! βοηθεια..... | thanasis76 | Malawi | 11 | 21-09-07 16:47 |
επιλογη κιχλιδων | steady | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 04-04-07 13:14 |
ενυδρειο 100l για κιχλίδες | Carebean pirate | Malawi | 25 | 19-06-06 16:05 |
Συμβιωση κιχλιδων απο διαφορετικες λιμνες | FIL241 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 13-05-05 20:16 |
Ερώτηση για αγορά Κιχλιδων | babers | Malawi | 7 | 18-03-03 14:23 |