|
|
|||
|
|||
![]()
Λέγετε μου τέτοια, να κάτσω ξάγρυπνος ολο το βράδυ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε Ανδρεα χαζομπαμπα
![]() ![]() Τι μου θυμισε αυτο το ποστ ...ιδιο ζευγαρι , ιδιο ενυδρειο ειχα και εγω ...απλα ειχε πολλα φυτα και αλλα ψαρια οποτε γινοταν ο κακος χαμος οταν γενναγαν Ειχα χωρισει στην αρχη το ενυδρειο στη μεση με πλακακια απο φιλτρο βυθου.Τα μικρα λες και ηξεραν και εμεναν στη σωστη πλευρα ![]() Μετα τα σιφωναρισα σε ενα 60 λιτρο χωρις υποστρωμα αλλα γεματο κρυψωνες. Τα ταιζα στην αρχη αυτες τις τροφες με μεγαλη επιτυχια: -Interpet Liquifry No 1 -Sera micron Φυσικα η αρτεμια ειναι οτι καλυτερο. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Δυστηχως ... ξυπνησα το πρωι και δεν βρηκα τα ψαρια πανω απο τα αυγα. Την ψιλιαζομαι και τρεχω να δω τα αυγα. Δεν υπάρχουν πια. Καμια δεκαρια εχουν μεινει, και τα υπολοιπα εξαφανιστηκαν. Κριμα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα μωρε Αντρεα , μην απογοητευεσαι
![]() Στην επομενη θα εισαι προετοιμασμενος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου την σπάσαν!
Τοσο βλαμμένα ειναι? 3 φορές έκαναν το ίδιο στον Κώστα. Αλλη 1 φορά σε εμένα... συνεπώς ειναι η 4η φορά. |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστηχώς έτσι συμβαίνει,η φύση ξέρει καλύτερα δεν μπορούμε να έχουμε παραγγελία σε αυτά τα πράγματα όπως σου είχα πεί αυτά θέλουν υπομονή κάτι που εγώ δεν είχα,μην χαλιέσαι θα μάθουν σιγά σιγά και είμαι σίγουρος πως θα σου χαρίσουν αρκετά μικρά εξάλου υπάρχουν τελικά τόσοι παράγωντες που μπορόύν να κάνουν μία γέννα να πάει στραβά!!!
ΥΠΟΜΟΝΗ ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ξαναγεννησαμε!!!
Μολις γυρισα απο ταξίδι, και βρήκα τα ψάρια κατακόκκινα και μια πέτρα γεμάτη αυγά! Για να δούμε αυτη την φορά... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
set up kribensis + lifalili | chris129 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 10 | 11-06-07 08:26 |
hemichromis lifalili | anasios | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 24 | 10-09-06 20:27 |
Γεννα Lifalili | Tricky | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 09-06-06 09:24 |