|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου φιλε μου.
πολλες φορες τα μικρουλικα ενυδρειακια εχουν αρκετες δυσκολιες.... στην περιπτωση σου,και ειδικα αν εφαγαν καλη ζεστη μεσα στο καλοκαιρι,ισως ''την ακουσαν λιγο''....δωστους χρονο,αυξησε λιγο τις αλλαγες νερου,αυξησε ελαχιστα το καλλιο,και βρες λιγο καταλληλοτερη λαμπα-φως..εαν γινουν ολα αυτα,υπολογισε περιπου κανα 25μερο,μεχρι να ειναι εμφανεις οι οποιες αλλαγες,και πραττεις αναλογως.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
thanx klaz για την αμεση απαντηση.το φως τελικα πρεπει να το αλλαξω οπως λες.αντε να δουμε.και πανω που ειχα πορωθει με ολα αυτα τα ωραια που ΄βλεπω στις παρουσιασεις ενυδρειων απο τα παιδια του gab,και σκεφτομουνα να ριξω και λιγο moss και σε μενα ,ετσι για να δειξει λιγο πιο πρασινο.αλλα απο την αλλη μην ελλατωθει και αλλο ο ηδη μικρος χωρος του ενυδρειου.
|
|
||||
|
||||
![]()
λιγη μος.....ποτε δεν εβλαψε κανεναν....χεχεχε......
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα 15 λιτρα οπως θα ξερεις ειναι λιγα για το χρυσοψαρο. Απο αλγη πως πας ; Εγω νομιζω οτι δεν φταιει τοσο η ζεστη που ταλαιπωρησε τα φυτα σου αλλα το φασμα της λαμπας σου.Μιλαω ως παθων..
|
|
||||
|
||||
![]()
Θερμοκρασία δεν μετράς ;
|
|
|||
|
|||
![]()
sorry παιδια που δεν απαντησα,αλλα τωρα ηρθα παλι δουλεια,οπου και εχω τον υπολογιστη.
gaia, θερμοκρασια δεν εχω.αλλα πιστευω ολο το καλοκαιρι θα ητανε σιγουρα πανω απο 30,μιας και στο δωματιο δεν την ειδα να πεφτει κατω απο τους 32.μεχρι και εγω ειχα ψηθει. αυριο πρωι παω αγοραζω θερμομετρο και απο δευτερα λεπτομερειες.αν και τωρα τι να το κανω θα μου πειτε. οριστε και μερικες φωτο για να δειτε τα χαλια μου. http://s195.photobucket.com/albums/z68/dentist75/ ΥΓ. Raven μηπως εννοεις τετοια αλγη που φαινεται στην java fern;καινουργιο μαραφετι μας βγηκε παλι. ειναι μηπως bba; |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορω να δω τις φωτο λογω χαμηλης ταχυτητας στη συνδεση μου αλλα αν ειναι καφε και γλοιωδη , οφειλεται συνηθως σε λαθος η ανεπαρκη φωτισμο. Αν παλι ειναι καφε σαν τριχες τοτε ειναι τριχοειδης αλγη. Αν μπορεσεις βαλε μια λαμπα με φασμα για φυτα και θα δεις μεγαλη διαφορα.Αν απλως ταλαιπωρηθηκαν απο τον καυσωνα τοτε θα πρεπει να ανακαμπτουν ηδη αφου οι θερμοκρασιες επεσαν πλεον.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακομα μερικες φωτo... | Andros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 18-06-07 15:51 |
Τα καμαρια μου για λιγο ακομα...... | octania246 | Χρυσόψαρα | 0 | 09-06-07 19:07 |
ακομα ενας αρχαριος!!! | mao | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-03-07 09:02 |
Aκομα Μια Μεγαλη Στιγμη...... | santzos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 16-01-07 19:26 |
ΛΙΓΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ... ??? | steve_ier | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-04-04 10:42 |