|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, τα χεις μπερδεψει...
Η αμμωνια οξειδωνεται πρωτα σε NO2 και μετα σε NO3.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ευχαριστω πολυ !ομολογω οτι ειχα μπερδευτει!! αρα ολα πανε καλα! καλημερα σε ολους!
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας κ παλι !
σημερα εκανα παλι μετρησεις και εχω ΝΟ2 = 0 ΝΟ3 = 20 mg/l στο ενυδρείο δεν εχω ακομα φυτα αρα τα Νο3 πρεπει να βγουν εκτος κλιμακας για να ειμαι οκ? ευχαριστω ![]() a! ειμαι στη δευτερη εβδομαδα στρωσίματος!
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχιζεις να το ταιζεις με αμμωνια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι συνεχιζω κανονικα! ειναι φυσιολογικο?
------------------------- φυτα να βαλω τωρα μπορω ή να περιμενω να τελειωσει το στρωσιμο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimi : 22-10-07 στις 17:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φυτα να βαλεις...
Μου κανει εντυπωση οτι εχεις τοσο γρηγορα Νο2 0 και μονο 20 Νο3... Κανε μια δοκιμή. Ριξε 5 σταγονες αμμωνια και μετρα αμεσως αμμωνια και No2.. Αστο 1 ωρα και ξαναμετρα αμμωνια Νο2 Νο3. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλέπω τον λόγω γιατί να μην βάλεις φυτά απο τώρα. Εγώ τα έχω απο την αρχή που έστησα το ενυδρείο και δεν έπαθαν τίποτε σε όλη την διαδικασία του στρωσίματος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα Νο2 πριν λιγες μερες ηταν εκτος κλιμακας και σημερα ειχαν μηδενιστει... αλλα νο3 μονο 20 εχω... θα βαλω κ φυτα αυριο μαλλον! δεν ειναι φυσιολογικο ε?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
πως να στησω ενα οσο πιο απλο ενυδρειο γινεται? | treno | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 15-09-06 16:06 |
τι γινεται???????? | GP250381 | Δίσκοι | 1 | 27-08-06 20:54 |
πως γινεται μια δημοσκόπηση;;;;;;;;;;;;; | Θανάσης | Greek Aquarist's Boards | 7 | 21-06-06 15:08 |
Αραιωση αντιλωριου, γινεται? | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 28-02-06 09:58 |