|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια παει,το μπλε δεν μου αρεσει.Ακομα και αμμοβολη θα μου κολαγε καλυτερα.Αλα περι ορεξεως....Για μπροστινα φυτα θα μαρεσαν echinodorus tenellus να εξαπλωθουν και ευκολα,ειναι και Ν.Αμερικανικα...Η ριζα με δεμενα microsorium pteropus θα δειχνε ακομα πιο ωραια.Βαλε μερικα φυτα με μακρυ φυλλο για πικοιλομορφια
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πρότεινα πολλές βαλισνέριες...μεγαλώνουν κ εκτος απο πολύ ομορφα φυτά, προσφέρουν κ κρυψώνα στους δίσκους, ειδικά αν τα φυτέψεις σαν "τειχος"...
συνέχισε...
|
||||
|
||||
![]()
τρομερη ριζα μου αρεσει παρα πολυ
![]() ![]() ![]() εισαι σε αρκετα καλο δρομο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα γινει πανεμορφο !! Μπραβο
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά τους από 150---->450 | Carebean pirate | Δίσκοι | 41 | 14-02-07 22:36 |
Juwel Vision 180 | DJK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-08-05 15:26 |
DIY ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 450 ΛΙΤΡΩΝ. | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 19-01-05 19:17 |
Νέος!!! Ενυδρείο Juwel Vision 180 - Σχόλια? Τιμές :-( | pdrake | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-03 21:55 |