|
|
||||
|
||||
![]()
Κανένας δεν είπε οτι και τα ΝΟ2 δεν είναι τοξικά και κανένας δεν είπε οτι όσο αυτά είναι ανεβασμένα οτι μπορώ να βάλω ψάρια, αλλά στην συζήτηση με τον Giorgos που ήταν συγκεκριμένη είχα άλλες πληροφορίες απο αυτές που έγραψες εσύ και αυτό με μπέρδεψε λίγο. Τώρα όλα είναι ΟΚ μήν αγχώνεσε και κυρίως μήν λές οτι μπλέκεις ή οτι είσαι ....... Εδώ όλοι έιμαστε για το χόμπυ και για την διασκέδαση μας αλλά και κυρίως για να μάθουμε αντλώντας γνώση και συμβουλές απο τους πιό έμπειρους.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Δεν εχω κανενα αγχος.Η μαλλον αγχωθηκα μην κανεις λαθος και βαλεις μεσα ψαρια,αλλα τωρα,να 'σαι σιγουρος,το ξεπερασα.
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ τότε μήν ανησυχείς και ψάρια ακόμη δεν βάζω για τους λόγους που έχω γράψει απο σήμερα το πρωί στο ποστ 20.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο.Κ. Ισως να μην εγινα εγω κατανοητος...
Καλη συνεχεια σε οτι κανεις.
|
|||
|
|||
![]()
Με συγχωρειτε αλλά τι λεει η δευτερη παραθεση που διαφωνει με την πρωτη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ κατάλαβα οτι η δευτερη λέει να περιμένω να μηδενιστούν τα νιτρώδη απο μόνα τους ενώ η πρώτη λέει να τα μηδενίσω εγώ με αλλαγές. Ουσιαστικά φτάνεις στο ίδιο αποτέλεσμα με διαφορετικούς τρόπους. Απλώς σε εμένα που είμαι στο ξεκίνημα με μπέρδεψε λίγο η όλη ιστορία. Να περιμένω να μηδενιστούν απο μόνα τους ή να κάνω αλλαγές;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανε αλλαγες.
|
||||
|
||||
![]()
Το κατάλαβα αυτό μετά απο όλη την φιλολογία!!!!! Θα περιμένω όμως λίγο μέχρι την Πέμπτη που θα κατέβω Θεσ/νικη για ψώνια......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο ενυδρείου REEF προετοιμασία νερού | marios | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 19-07-07 10:05 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 28-02-07 23:19 |
Στρώσιμο Φυτεμένου Ενυδρείου | Μάριος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-11-06 17:43 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Filippos | Malawi | 4 | 02-04-04 12:50 |
Στρώσιμο Νέου Ενυδρείου | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 26-03-04 16:15 |