|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς φίλτρο ή χωρίς κυκλοφορία
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει για τα φυτά με στάσιμο νερό; Υπενθυμίζω ότι πρόκεται για ενυδρειάκι μόνο με φυτά, οι γαρίδες είναι ένα option μελλοντικό. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο από την Tropica το AquaCube που το παρέχει μόνο με φωτισμό (εκτός αν η Tropica μας κρύβει στοιχεία)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ότι γίνεται με το στάσιμο νερό!
|
||||
|
||||
![]()
...δηλαδή ;;;; Το νερό υποτίθεται ότι θα το αλλάζεις κάθε 3 - 4 μέρες και σε τόσο λίγα λίτρα δεν είναι τίποτα να κάνεις μια αλλαγή της τάξης του 50%...εκτός αν υπάρχει κάτι που δε μπορώ να καταλάβω
|
|
||||
|
||||
![]()
με στάσιμα νερά είναι μεγάλη η πιθανότητα να σε επισκευτεί το κυανοβακτίριο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η BGA ως συνήθως ωφείλεται σε έλλειψη νιτρικών από όσο ξέρω. Το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί ίσως με μια μικρή αντλία παροχής αέρα ώστε να υπάρχει κάποια κίνηση. Από την άλλη η Tropica δεν αναφέρει τίποτα για αεραντλίες ή φίλτρα παρά μόνο σε περίπτωση που βάλει κάποιος ψάρια http://www.tropica.com/pdf/aquacube.pdf
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έτσι και τα υδρόβια θέλουν κυκλοφορία νερού για να μην χαλάσουν. Λίγα είναι αυτά που αντέχουν σε στάσημα νερά.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέα φυτά | bakogiannisd | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 05-04-07 11:48 |
Φυτά | vouros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 05-04-07 01:24 |
κόκκινο φυτό | VASKOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 27-01-07 21:11 |
Φυτά | nikolasn | Malawi | 2 | 02-10-03 22:09 |