|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικα ειναι το σχημα των πετρων που δεν βοηθανε σε αυτο.Ειναι πολυ πεπλατισμενες.Απτην αλλη δεν ειναι αιχμηρες και αυτο ειναι καλο.
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασα και αυτό,αλλά δέν μου άρεσε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΙΜΟ τα φυτα στη μερια του φιλτρου τα κρατας,βγαζεις τις πετρες απο τη μεση και κανεις ενα Γ.ΔΛδ καλυπτεις με πετρα την αριστερη πλαινη μερια και οσο παει το πισω τζαμι.Το κενο που θα περισεψει στη δεξια μερια....Ισως κανα φυτο ακομα,σαλιγκαρια...
|
||||
|
||||
![]()
Οι πέτρες είναι πολύ ωραίες και αν παίξει λίγο θα το βρει, γιατί ήδη το έχει πάει πολύ καλά.Να μην είναι εντελώς τυχαίες σαν να έριξες ένα καλάθι με πέτρες μέσα και να είναι ένα εύθραυστο σύνολο, αλλά ούτε και στημένες σαν κάποιος να τις έχτισε έτσι.Και δε λέω ότι τις έχει έτσι, απλά θέλει λίιιγο ακόμη και μπορεί να το κάνει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως ακομα να εβαζες μερικες ακομα(με βαση τη 2η φωτο)και η στοιβα να κατεβαινε σα πλαγια
|
||||
|
||||
![]()
IMO είναι καλύτερα να υπάρχει και το φυτό στο ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]()
Το όλο σχήμα που έδωσες στο ενυδρείο της φωτογραφίας στο post #10 μου άρεσε πιο πολύ απ'όλα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο οντως στο #10 ποστ ειναι πιο ωραιο!!Αλλα δεν ηταν αναγκη να βαλεις χαρτονακι μπορουσες απλα να αλαξεις την κουρτινα σου σε κατι πιο σκουρο
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου Tanganyika | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 58 | 18-04-08 06:20 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |
Biotope Tanganyika | Cydox | Tanganyika | 1 | 11-04-07 19:08 |
Tanganyika Biotope | deMetrIs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-01-07 19:52 |
tanganyika vs mallawi i think both | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:09 |