|
|
||||
|
||||
![]()
Στέλιο εσύ καταλαβαίνεις πώς εννοεί ότι βάζουμε εκείνη τη λουρίδα που λέει, γιατί εγώ δεν κατάλαβα, αλλά έχω το πρόβλημα με την υγρασία που στάζει όταν ανοίγεις ολόκληρο το καπάκι και με ενδιαφέρει το θέμα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σημειωτεον δεν το εχω κανει εγω,αλλα τετοιο πλαστικο,εχω κολλησει στο τελειωμα απο το μικρο πορτακι,ωστε να μη φαινεται το φως κι αφηνοντας το λιγα χιλιοστα ανοιχτο,δεν μαζευει πλεον υγρασια. Ισως βεβαια να ηταν καλυτερα να ρωτησουμε και τον caverman αν οντως τον ερμηνευω σωστα... ![]() *Αν εχεις το ιδιο ενυδρειο θα καταλαβες τι εννοω λεγοντας "λακουβα"
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω αύριο, γιατί τώρα κοιμούνται τα ψαράκια μου. Πάω να δώ το τεράστιο ενυδρείο του tvtiγκλόν!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
s-vitsi,
ακριβώς έτσι το κάνεις. Εάν έχεις πλαστικό background (αφίσα) συνήθως περισεύει ένα ρετάλι. Κόβεις ένα κομάτι 4cm X το πλάτος από το καπάκι. Διπλώνεις στα δύο την πλευρά 4cm ώστε να γίνει γωνία και την κολάς... Εάν βάλεις και φωτό από το καπάκι θα στο σχεδιάσω κιόλας... ![]() caverman |
|
||||
|
||||
![]()
Επισυνάπτω τις φωτογραφίες που σας έλεγα για τα φώτα. Έχω βάλει 3 φωτιστικά το ένα δίπλα στο άλλο χωρίς να κάνω τίποτα το ιδιαίτερο. Το μόνο που έκανα ήταν να κόψω το πλαστικόπου φυλάσονταν τα μπάλαστ από το παλιό φωτιστικό και μετά απλά έπιασα με 2 βίδες τα πλαστικά κλιπς των φωτιστικών στο κάτω μέρος του καπακιού. Καλώδια κτλ περιλαμβάνοταν όλα στη συσκευασία της Osram.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 16-04-08 στις 22:45 |
|
||||
|
||||
![]()
Α...επιτέλους κατάλαβα! Ευχαριστώ πολύ, θα το εφαρμόσω μόλις βρώ ένα τέτοιο κομμάτι πλαστικό και λίιιιγο χρόνο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μαλιστα.... Διαβασα τα ανω με προσοχη και καταλαβα ακριβως τι πρεπει να κανω..... Δεν ειναι δυσκολη η στεγανοποιηση αλλα πρεπει να γινει τελευταια διότι μετα δεν θα αφαιρείται εντελως το καπακι και δυσκολα να κανω αυτο με τις λαμπες με το καπακι στην θεση του...
Η υπάρχουσα λάμπα ειναι εντελώς για τα μπάζα??? |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι αλλά δεν είναι εκτεθιμένα πουθενά. Το φωτιστικόέχει ένα πλαστικό διάφανο κάλυμα οπότε δεν έχει πρόβλημα στεγανότητας. Οι συνδέσεις μεταξύ των φωτιστικών γίνονται με βύσματα "στεγανού" τύπου οπότε πάλι δεν έχεις πρόβλημα. Στο φινάλε στις εξωτερικές συνδέσεις μπορείς να βάλεις λίγη σιλικόνη αν φοβάσαι.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 12-10-07 στις 08:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 lt Ακοινωνητο ακομη.......... | oceanic | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 19-05-07 13:35 |
120 lt | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-04-07 15:15 |
Παρουσίαση 120 lt | gkoutis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-01-06 23:25 |
Ενυδρειο 100 λιτρων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-05-05 16:41 |