|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται. Τον έχεις φωτογραφίσει ήδη.
![]() Παράθεση:
Η ερώτηση είναι: Θα αλλάξει άποψη;;; Το είπες και μόνος σου. Από πέρσι... ![]() Έγινε κάτι; Του είπε κανείς τίποτε; Δεν νομίζω. Και κανείς δεν πρόκειται να του πει... δυστυχώς.
|
||||
|
||||
![]()
Το ειδα σημερα σε μαγαζι στα βορεια.
Ενυδρειο boyu, πολυ μικρο, δεν ξερω ακριβως λιτρα, ενα βραχακι, ενα μικρο κοραλλι (δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο γιατι δεν τα γνωριζω) και 2 κλοουν μεσα. Κυκλοφορία από ενα μικρουλι εσωτερικό φιλτρακι. |
|
||||
|
||||
![]()
Που βόρεια και δεν το βρίσκω στείλε κανα PM
|
||||
|
||||
![]()
Τιμή είδες;;;; Για τις αλλαγές νερού τι σου είπαν;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ρωτησα τιποτα... Πήρα δρόμο...
![]() Γιαννη εχεις π.μ. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ούτε και μένα με ενδιαφέρει να αγοράσω κάτι τέτοιο απλά είμαι περίεργος
|
||||
|
||||
![]()
σε προσφατο ταξιδι μου επαρχια,τρικαλα,καρδιτσα,λαρισα,βολο,δυστυχως εγινα και εγω μαρτυρας των παραπανω....
ενυδρειακια με ελαχιστο νερακι,κλοουνακι..η αλλιως χρυσοψαρακι του αλμυρου νερου,και απο διπλα το ''ειδικο μπιτονι'' με το νερο,το οποιο υποσχεται να τα κανει ολα...... κριμα,που αρχισε αυτη η μοδα,και πιο κριμα που μιλουσαν για αυτην με τα κολακευτικοτερα λογια οι καταστηματαρχες στα εν λογω τοπικα καταστηματα.... εγω πρωτος λεω οτι δενπρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα μιλωντας πολλες φορες για καταστηματα και κακους επαγγελματιες,αλλα και και τετοιο,δεν μπορω να το περασω ντουκου ![]() ![]() ΑΡΚΕΤΑ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπετονάκι με έτοιμο νερό !
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι γιωργο...
αν θυμαμαι καλα ο εισαγωγεας ειναι η petline..... επισης αν θυμαμαι καλα νομιζω οτι εχει μονιμα στα συστατικα του και βακτηριδια.... |
|
||||
|
||||
![]()
Λεω εγω τωρα...
Ο συλλογος δεν μπορει να επεμβει με καποιο τροπο... Υπο την μορφη της συστασης,η δεν ξερω εγω πως.
|
||||
|
||||
![]()
Δίκοπο μαχαίρι θα έλεγα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπολογισμος λιτρων | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 22-09-07 22:27 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 240 ΛΙΤΡΩΝ | msigouros | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 14-02-07 15:32 |
Συνάντηση 21/10/2006 - Κατασκευή 3μετρου ενυδρείου στο Σύλλογο | Giorgos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 16-10-06 11:44 |
Ενυδρειο 100 λιτρων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-05-05 16:41 |