|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!
![]() ![]() θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμη δεδομένου ότι βγάζω τα ψάρια απο το ενυδρείο και βάζω καποιο άλλο είδος, υπάρχει κάπου ένας οδηγός να με βοηθήσει για το πόσα μπορώ να βάλω και ποια να συνδιάσω μεταξύ τους και τέλος αν κρατήσω μόνο 2 χρυσόψαρα μπορώ να έχω και κάποιο άλλο έιδος όπως τον ένα γλύφτη που έμεινε η κάτι άλλο;; ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα σου έλεγα να πάτε μια βόλτα με τη γυναίκα σου σε 3-4 καταστήματα να δείτε τι ψάρια υπάρχουν, και αφού σημειώσετε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο, να μας τα γράψετε σε αυτό το θέμα που έχετε δημιουργήσει. Έτσι, θα μπορέσουν τα μέλη να σας βοηθήσουν σε ότι αφορά το σωστό συνδυασμό μεταξύ τους. Αυτό στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να πάτε στα τροπικά ψάρια.
Αν θέλετε να μείνετε στα χρυσόψαρα, υπάρχουν μερικά ακόμα είδη που μπορούν να συνδυαστούν και μπορείτε εύκολα να τα βρείτε. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να ξεκινήσεις ένα καινούριο θέμα στην κατηγορία "Κρύο νερό". |
|
||||
|
||||
![]()
τελικά κράτησαμε 2 χρυσόψαρα στο ενυδρείο, και τώρα έφτασε η ώρα να βάλουμε και κάποια φυτά μιας και ο διάκοσμος αποτελείται αποκλειστικά απο πλαστικά.
μετά από διάβασμα κατέληξα σε 3 είδη anoubias, egeria (elodea) densa και ceratophyllum demersum (hornwort) πιο από τα 3 είδη μου προτείνετε η ακόμη και συνδιασμους των τριών, πόσα πρέπει να μπουν στο ενυδρείο μου (80 λίτρα);; κάποια στιγμή σκέφτομαι να αποκτήσω μετά την απομάκρυνση των χρυσόψαρων ένα ζευγάρι cryptoheros nigrofasciatus (convict chichlid) θα πρέπει να απομακρύνω τότε τα φυτά;; μπορώ να βάλω άραγε 2 θυληκά και 1 αρσενικό η λόγω μεγέθους του ενυδρείου μου θα πρέπει να περιοριστώ σε 2 ψαράκια;; ελπίζω να έδωσα σωστα τις ονομασίες και να μην έκανα καμία γκάφα ![]() ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την όποια βοήθεια ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα αλλα την elodea....
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε ανουμπια,την elodea και το κερατοφυλλο θα τα φανε τα χρυσοψαρα.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!
![]() ![]() τελικά θα βάλω anoubia για αρχή πόσες μπορώ να βάλω;; το ενυδρείο υπενθυμίζω είναι 80 λίτρα |
|
||||
|
||||
![]()
Το πόσες θα βάλεις απο σένα εξαρτάται! Δεν υπάρχει γενικός κανόνας
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο και απορίες... | kostasthess_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 26-09-07 15:43 |
Nεο ενυδρίο με χρυσόψαρα και προβλήματα... | miz | Χρυσόψαρα | 10 | 29-05-07 21:16 |
Νέο ενυδρείο !! Και ερωτησούλες !! | cxenos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 32 | 18-12-04 02:55 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Νέο ενυδρείο | n1sarris | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 20-01-03 14:17 |