|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=popay72;203442]σ΄ευχαριστο πολυ θα καθησω να το κοιταξω οταν εχω ελευθερω χρονο.[/quote τι εγινε ρε παιδια θα απαντηςη κανεις τι εκανα ανακαλυψα καινουργια ειδη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ανακάλυψες νέα είδη, αν δεν βουτάς στην Malawi, δεν παίζει ούτε στα wildest dreams σου!
![]() Να έχεις αγοράσει/κληρονομήσει/σου έχουν χαρίσει, υβρίδια που δεν τα θέλει κανείς στο χόμπυ παίζει χαλαρά! Τα μαγαζιά τα έχουν συνήθως σε μία γυάλα/ενυδρείο με πινακίδα MALAWI MIX ή ASSORTED CICHLIDS<<<<<< ΞΟΥ ΞΟΥ όταν βλέπεις την λέξη ΜΙΧ/ASSORTED! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαζουν δεν αλλαζουν τα ειδη γιατι να φτιαξεις καινουρια απτη στιγμη που τα ειδη,τα φυσικα,ειναι αμετρητα?Τι καλυτερο εχει ενα "τεχνητο"?
|
|||
|
|||
![]()
Ταχεις μπερδεψει λιγο.
Ναι, ειναι καταδικαστεο για πολλους λογους. Διαβασε αρχικα εδω και τα ξαναλεμε http://www.tolibra.com/test/DyedFish.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ξερω το χω διαβασει το αρθρο.Για επιπονες μεθοδους βαψιματος ακρωτηριασμους δυσκινησια κα.Εγω το θεσα πολυ γενικα,ας πουμε ως προς την απληστια του ανθρωπου.Εφτιαξε ενα παπαγαλοψαρο και ενα φλαουερχορν.Και τι ειναι θεος?Και ο Φρανκενσταιν υποτιθεται φτιαχτηκε-αν και παραμυθακι-εχει νοημα η υποθεση.Καια φου υπαρχει το φυσικο γιατι να παμε στο μεταλαγμενο-γενετικα τροποποιημενο κτλ
|
|||
|
|||
![]()
Το ποστ μου απευθυνοταν στον Popay72
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν έχω ιδέα που το πας, απλά προσπαθώ να απαντήσω την αρχική σου ερώτηση του 'αναγνωριση είδους'. Αν έχει αλλάξει το θέμα του thread, sorry είμαι εκτός. Αν οχι, τότε βοήθα γιατί μ'έχασες με τα μπασταρδεμένα ακριβά και σπάνια πουλιά που αναίφερες!? ![]() Αν τα είδη των ψαριών που έδειξες, δεν είναι σε λίστα -ακόμα- (γιατί... λέμε τώρα.... ίσως εμπείπτουν σε μιά νέα κατηγορία όπως τα καρδερινοκαναρα, ή οι μούλοι ας πούμε, αλλά στο αντιστοιχο του mbuna όμως), τότε, τι, πως, και ποιός να τα αναγνωρίσει? Μόνο εσύ θα μας πεις τότε τι είναι και πως τα έφτιαξες (μπαστάρδεψες). Λοιπόν, τι είναι Καρδερινοκάναρα, η Καναρινοκαρδερίνες ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ημιαιμα σκυλια δεν ειναι υβριδια ειναι διασταυρωσεις μεταξυ του ιδιου ειδους.
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ενοουσα τα ημιαιμα αλλα τισ περισοτερεσ ρατσες εαν δεισ ειναι διασταυροσης δαφορων ρατσων ετσι και τα ψαρια αυτα που εχω παραθεση πιο επανω δεν ειναι υβριδια μεταλαγμενα ειναι ισως λεω ισως καπιες διασταυρωσης μευαξυ ιδιου ειδουσ ιδιασ οικογενειασ ιδιασ συνομοταξιασ,αρα δεν πρεπει να τα χλευαζουμε ετσι,εμενα μου αρεσαν τα πηρα μ'ερεσει να τα βλεπω γιατι χαλαρωνω αυτο νομιζω ειναι και ο ορισμος του χομπυ (το κανω για να χαλαρωσω)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναμιξη ειδων ??? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-06-07 12:29 |
Συμβατοτητα ειδων Tropheus Sp. | mikenuke | Tanganyika | 8 | 07-04-07 20:52 |
Αναμιξη ειδων | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 16-11-06 16:54 |
Συμβατοτητα ειδων | dr_yianni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 30-10-06 09:56 |
Αναγνωρηση ειδους | Rayden | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-12-05 21:04 |