|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα.Ελεγε για αυτο το κιλλι οτι ζει απο γλυκο μεχρι υφαλμυρο...Για το γκιζανι μολίς εχει φτιαχτει η λιμνη θα μπορουσα να βοηθησω σε αυτη την υποθεση,δλδ την αναπαραγωγη του ειδους?Μια λιμνη ειδικα για αυτα.
Απλα φτιαχνω που φτιαχνω τη λιμνη θα θελα να την αφιερωσω σε κατι που αξιζει.Ασχολουμε ενα διαστημε με το χομπυ και νοιωθω οτι θελω να προσφερω
|
|||
|
|||
![]()
Καιρος θα ειναι τοτε να αρχισουμε να σε βλεπουμε απο το Συλλογο να τα πουμε απο κοντα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελπιζω τοτε να τα πουμε το ερχομενο Σαββατο στο Συλλογο γιατι με ενδιαφερει το ζητημα
|
||||
|
||||
![]()
Ολα πανε καλα...Τωρα προβαλει το εξης προβλημα....Λαινερ που θα βρω αθηνα?Καποιο τηλεφωνο εισαγωγεα κατι....
|
||||
|
||||
![]()
Κανεις δεν ξερει για liner?Δεν εχω ιδεα για το που να απευθυνθω για κατι τετοιο
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως σε κάποιο Pet Shop;;; πού αλλού δηλαδή; σε ζαχαροπλαστείο δεν νομίζω να βρεις
![]()
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]()
Για κάνε μια αναζήτηση και ως "γεωμεμβρανη"
Εγώ πάντος βρήκα αυτούς http://www.plastikakritis.com πάρτους ένα τηλέφωνο |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
η εταιρια "πρασινο" αλλα ειναι στην καλαμαρια στη θεσσαλονικη. www.prasino4.gr |
|
||||
|
||||
![]()
Προχωραει το πραγμα.3μετρα μηκος πλατος απο 1.80-0.6......Στο πιο σκουρο σημειο χωματος το βαθος ειναι 70ποντους και φτανει μεχρι 50 στο ρηχοτερο.Υπολογιζω χωρις το αναχωμα να παει 1μ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
λιμνη 10000 λιτρα | gutsi | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 09-09-07 20:20 |
Λιμνη χωρις ρευμα | panos84 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 15-08-07 09:18 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |
ερωτηση για λιμνη?? | panos kerkyra | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 04-02-07 14:59 |