|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδιά από εχθές το μεσημέρι που η γκαπίνα έκανε 3 μικρά,δέν έχει κάνει άλλα και η κοιλιά της δέν έχει ξεφουσκώσει....Τί παιζει?Μήπως της έκοψα τη φόρα χθές επειδή έβαλα τη γεννήστρα μέσα και την απόχη για να πιάσω τα μικρά και να τα βάλω μέσα????Έτσι θα μείνει στουμπωμένη,τ'άλλα δέ θα τα βγάλει????
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά μετά από αυτό το στρεςς θα αποβάλει!
|
||||
|
||||
![]()
Ποπο,τι έπρεπε να κάνω δηλαδή,να την άφηνα να τα γεννήσει πρώτα όλα?Δέν υπάρχει τρόπος να σώσω την κατάσταση τώρα?
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς απλά να περιμένεις την επόμενη γέννα!!! Καλά να είσαι και θα βαρεθείς να βλέπεις μικρά στο ενυδρείο σου
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ναι δέ το συζητάω....θα στήσω και κάμερα την άλλη φορά!Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η πρώτη μου συνάντηση!!! | Tkagem | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 29-08-06 10:00 |
Η πρώτη γέννα | leonm | Δίσκοι | 20 | 05-06-06 07:35 |
...45 ημέρες αργότερα, και η πρώτη γέννα!!!! | mmbuna | Malawi | 4 | 22-05-05 23:39 |