|
|
||||
|
||||
![]()
Ναί παιδιά είναι η κουρτίνα του δωματίου,θέλω να βάλω ένα αυτοκόλλητο μπλέ προς το σκούρο αλλά δέν τα κατάφερα(έμεινε αέρας)και περιμένω έναν φίλο που το κατέχει το άθλημα να το κάνει.
Τόλη κανονικά έτσι έπρεπε να κάνω αλλά μου βγαίνει κάπως ακριβά και αποφάσισα να ρισκάρω,ελπίζω μέσα στα τρία να έχω θυληκιά και να ξεχωρίσει γρήγορα το ζευγάρι. Η πέτρες είναι στρόγγυλες και αρκετά όμορφες. Μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά των multi,ο αρσενικός που έβαλα δέν ήταν κυρίαρχος στο εξηντά λιτρο ενώ τώρα έχει βάλει της θυληκιές ανάμεσά του και δείχνει απο την αρχή ποιός είναι το αφεντικό,επίσης ενώ ήταν πιό σκούρος τώρα το χρώμα του έχει ανοίξει. Δείχνουν επίσης οτί τους αρέσει η πέτρα γιατί βολτάρουν συνέχεια,βέβαια όταν νιώθουν κίνδυνο τρέχουν πίσω στα κοχύλια. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω οτι τελείωσα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιες πετρες.Απλες και λιτες.IMO το λοφακι θα το εκανα ψηλο στη δεξια μερια να μη φαινεται τοσο το φιλτρο.Κατα ταλλα με λιγη αλγη θα ναι σουπερ!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο είναι, το δεύτερο στήσιμο πολύ καλύτερο απ το πρώτο.Οπως σου είπε και ο jimfytakis καλύτερα να μεταφέρεις τον όγκο δεξιά.Προσπάθησε όμως λίγο ακόμη να είναι πιό φυσικά στημένες οι πέτρες και το αποτέλεσμα θα είναι άψογο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικα ειναι το σχημα των πετρων που δεν βοηθανε σε αυτο.Ειναι πολυ πεπλατισμενες.Απτην αλλη δεν ειναι αιχμηρες και αυτο ειναι καλο.
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασα και αυτό,αλλά δέν μου άρεσε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι πέτρες είναι πολύ ωραίες και αν παίξει λίγο θα το βρει, γιατί ήδη το έχει πάει πολύ καλά.Να μην είναι εντελώς τυχαίες σαν να έριξες ένα καλάθι με πέτρες μέσα και να είναι ένα εύθραυστο σύνολο, αλλά ούτε και στημένες σαν κάποιος να τις έχτισε έτσι.Και δε λέω ότι τις έχει έτσι, απλά θέλει λίιιγο ακόμη και μπορεί να το κάνει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου Tanganyika | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 58 | 18-04-08 06:20 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |
Biotope Tanganyika | Cydox | Tanganyika | 1 | 11-04-07 19:08 |
Tanganyika Biotope | deMetrIs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-01-07 19:52 |
tanganyika vs mallawi i think both | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:09 |