|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωχ! τσαμπα κ η χαρα οτι θα εστρωνα πιο γρηγορα...
που ειναι ο συλλογος?
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ ! μπορει να περασω γιατι πεφτει λιγο μακρυα!
αυτο για την ποσοτητα που ρωτησα υπαρχει καμια ιδεα? ευχαριστω πολυ παντως! ![]() ------------------------- ασχετο ... η μαγειρικη αμμωνία σε σκονη κανει την ιδια δουλεια?? ![]() ------------------------- κανεις ...?? ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimi : 06-10-07 στις 11:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Να προτιμήσεις καθαρή αμμωνία από φαρμακείο. Και αφιέρωσε λίγο χρόνο για να βρεις τη σωστή αναλογία. Δεν θα πάρει παραπάνω από 30 λεπτά.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα κανω τη δοκιμη με τα 5 λιτρα απλα θα ηθελα να μου πειτε προσεγγιστικα ποσο ειναι το σωστο για να το διασταυρωσω...
θα με βοηθουσε πολυ.. ευχαριστω -θυμιζω εχω καθαρη αμμωνια 10%-
|
||||
|
||||
![]()
Στο 1.000.0000 -> 3
στα 60.000 -> Χ; Χ= 3*60.000/1.000.000 => Χ= 0,18 ml Καθαρη αμμωνία. Αφου το σκέβασμά σου ειναι 10% καθαρο θέλεις 0,18 Χ 10 = 1,8 ml από το σκευασμά σου Καλά τα λεω ωρε μαθηματικοί??? |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτον τον υπολογισμο εκανα και εγω! αλλα ειπα να το επιβεβαιωσω !! και να πεις οτι δεν εχω κανει εργαστηριακους υπολογισμους....
![]() ευχαριστω πολυ!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωσιμο ενυδρειου με αμμωνια και φυτα (2) | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 19-12-06 15:08 |
Στρωσιμο με αμμωνια και φυτα ? | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 31-10-06 19:04 |
Στρωσιμο με ψαρακι | angela | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 05-10-06 23:21 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
Στρωσιμο με χρυσοψαρα | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 28-12-02 04:32 |