|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να ειναι μοναχικα ψαρακια αλλα οταν αποκτησεις ενα μονομαχακι θα δεις οτι θα αλλαξεις γνωμη και αμεσως θα σε κερδισει με τον δικο του τροπο.Ειναι με λιγα λογια αξιαγαπητα.Το καθε μονομαχακι εχει την δικη του προσωπικοτητα.Ειναι τελειως διαφορετικο το ενα απο το αλλο.Τον δικο μου να φανταστεις τον εχω μαθει να τρωει απο το χερι μου.Και οταν πλησιαζω στο ενυδρειο και κολλαω καμια φορα το προσωπο στο τζαμι καθεται εκει και δεν φευγει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιμένω...παλιοχαρακτήρες. Για να σου δείξουν την ομορφιά των χρωμάτων και των πτερυγίων τους πρέπει να τους νευριάσεις
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν αποκτησεις τον πρωτο μονομαχο θα δεις...Θα τον ερωτευτεις τοσο που θα θελεις να παρεις και αλλον!!!Εγω αυτη τη στιγμη εχω 2 μονομαχους και μαλλον παω και για τριτο!!!Ρωτα οποιον μονομαχοφιλο θες!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν οι μονομάχοι δεν ηταν "παλιοχαρακτήρες" θα ειχα μονο μονομαχους στα ενυδρεια μου....
Γι αυτο το λογο τωρα εχω μονο 13... |
|
||||
|
||||
![]()
13 σε 13 ενυδρεια ή εχεις κανει πατεντα ??
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μονο που εγω απο κατασκευες ειμαι ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη melli : 06-10-07 στις 23:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΖΗΤΗΣΗ: Μονομάχοι m/f crowntail double ray | John T | Bettas | 1 | 14-02-06 17:00 |
Και ο μονομάχος έτοιμος (σχεδον...) | spirosta | Bettas | 12 | 30-08-05 23:50 |