|
|
||||
|
||||
![]()
Έχοντας αντικαταστήσει αρκετούς θερμαντήρες και κυκλοφορητές οι περιπτώσεις που όντως ίσχυε η κακή χρήση δεν αντικαταστάθηκαν από τον εισαγωγέα!
Μην αρχίσουμε πάλι να τα ρίχνουμε στα μαγαζιά διότι ως γνωστόν η κουβέντα θα καταλήξει (και έτσι είναι) σε καλούς και κακούς επαγγελματίες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η ερώτηση μου αφορούσε την εγγύηση της juwel καθαρά και κατά πόσο εφαρμόζεται ή την ψάχνουν με διάφορους τρόπους για να μη σε καλύψουν. Και εξηγούμε τα φώτα οι κυκλοφορητές και η θερμοστάτες μπορεί να είναι ελαττωματικοί και μετά από κάποιο διάστημα να χάλασαν. Μπορεί όμως και να φταίει η κακή χρήση που τους κάνουμε. Εξαρτάτε πως θέλει να το δει ο κάθε ένας και τι τον συμφέρει. Νομίζω ότι αυτοί που δεν θέλουν να εξυπηρετήσουν, λόγω βαρεμάρας ίσως, γιατί τα περισσότερα εργοστάσια δίνουν εγγύηση πραγματική και εφαρμόσιμη ,είναι πιστεύω οι αντιπρόσωποι των εταιριών εδώ στην Ελλάδα. Έχω κάποιο προσωπικό παράδειγμα πάνω σε αυτό αλλά ας μας πουν καλύτερα οι μαγαζάτορες, αν θέλουν φυσικά και τελείως γενικά, χωρίς να θιχτούν εταιρίες και πρόσωπα αν είναι ευχαριστημένοι από τους προμηθευτές των ενυδρειακών προϊόντων τους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY φωτιστικό | Βαγγέλης (Dearangelo) | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 25-09-07 09:17 |
Εχινόδοροι..τέλος | sofia | Χρυσόψαρα | 9 | 21-09-07 11:32 |
Τέλος στρωσίματος | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 15-03-07 03:55 |