|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως έχουμε γράψει πολλέεεεες φορές σε σε αυτό το φόρουμ, πολλά ψαράκια ενδέχεται να μην έχουν πρόβλημα με το μονομάχο αλλά μπορεί και να έχουν. Δεν υπάρχει εξακριβωμένος τρόπος να το μάθεις αν δεν δοκιμάσεις και οι δοκιμές έχουν προβλήματα (επιστροφές ψαριών κλπ). Γιαυτό, πάντα προτείνουμε οι μονομάχοι να μπαινουν κάπου μόνοι τους.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ θα το αφησω μοναχουλη
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν στο πετσοπαδικο τους έχουν ήδη με αλλα ψάρια είναι δείγμα για "καλή" συμπεριφορά με αυτά????
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι! Γιατί αν τους προσέξεις μαζί με τα άλλα ψάρια (όποια και αν ειναι αυτά) είναι μαζεμένοι και συνήθως τσιμπιμένοι στις ουρές τους!
|
||||
|
||||
![]()
Και έτσι να μην είναι νομίζω πως τα ενυδρεία στα petshops είναι "ανώνυμα" (αν μπορώ να το πω έτσι...), εντελώς άδεια, άντε με λίγο χαλίκι και συνήθως με ένα κοκτέϊλ ψαριών... Ετσι είναι δύσκολο (ΙΜΟ) να "δείξουν" τα όποια ψαράκια τα πραγματικά τους χαρακτηριστικά...
|
|||
|
|||
![]()
σε ενυδρείο 55lt έχω μονομάχο με ξιφοφόρο .τα πάνε μια χαρά μεταξύ τους.όταν ενοχλείτε ο μονομάχος πέφτει ένα κηνύγι για 1-2 δευτ/πτα και τέρμα και μάλιστα πολύ σπάνια.δε σε παίρνω στο λαιμό μου ας πουν τη γνώμη τους και οι εμπειρότεροι
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως ο μονομαχουλης μου με αφησε για το ψαροπαραδεισο... μα ουτε μονομαχο δεν μπορω να συντηρησωωωω
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομαχος με dropsy | notos | Bettas | 41 | 01-11-06 12:50 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |
αααααχχχχ!!!! παει ο μονομαχος...... | notos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 18-04-06 10:54 |
μονομαχος με παπαγαλοψαρο; | Kiki | Bettas | 5 | 17-02-06 00:34 |
συμβατοτητα μονομαχων με αλλα ψαρια... | notos | Bettas | 1 | 12-01-06 21:06 |