|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανησυχείς για την κοραλλινη σιγά σιγά θα έρθει και αυτή,ακόμη και αν δεν έχει ο ζωντανός βράχος.Η κοραλλινη είναι αυτό το μωβ.Για την γείωση τι δεν κατάλαβες?Είναι απλό πρέπει να αγοράσεις μια γείωση,νομίζω έχει ο σύλλογος.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν ο βράχος έχει κοραλλίνη σημαίνει ότι έχει και άλλη ζωή πάνω του. Αν πάρεις κάνα νταμάρι άσπρο και σου λένε ... δεν πειράζει... μην μασήσεις... Την έχουνε πατήσει έτσι και ο βράχος τους βγήκε μάπα....
|
||||
|
||||
![]()
παιδια πηρα διαφορα κομματια βραχων 4,5κιλα για αρχη και ειναι πολυ ομορφα.....εχουν εντονα χρωματακια κοκκινο μωβ και τα εβαλα ετσι οπως μου ειπατε....πατανε ελαχιστα στο ενυδρειο ....το ενα πανω στο αλλο....ακριβες για πετρες ρε παιδια δαγκωθηκα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γι αυτό λέγεται ζωντανός βράχος.Αργότερα από αυτές τις πέτρες υπάρχει περίπτωση να δεις τρελά πράγματα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι μακαρι......!!!!!σημερα λεω να ξεκινησω σιγα σιγα τα φωτα...κανα2ωρο για αρχη και....δειλα δειλα ανεβαζω και τις πρωτες φωτο...
|
||||
|
||||
![]()
Το ph στις μετρησεις σου ειναι πολυ χαμηλο ...πως το μετρας ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν λες για το ph=7 έχω την εντύπωση ότι είναι η υπογραφή του και όχι οι τωρινές του μετρήσεις....
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη | GODLIGHT | Greek Aquarist's Boards | 6 | 25-10-06 13:47 |
Διαδυκτιακα αρθρα για οποιοδηπωτε θαλλασινο θεμα | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 1 | 15-07-05 14:24 |
Διαδυκτιακα τοπικς απο Forum για οποιοδηπωτε θαλλασινο θεμα | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 13-06-05 11:30 |
Αλλαγη απο αφρικανες σε φυτεμενο. | Isidoros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 08-06-05 23:49 |
Γνωμη, κριτικη, διαθεση βιβλιογραφιας για το θαλλασινο | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 26-10-04 13:30 |