|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
1,022-1,044 ?????????
Σκοπεύεις να τα κάνεις παστά τα ψάρια όσο ακόμα είναι ζωντανά? Νερό βρύσης σε θαλασσινό????? Σου έλειπαν βαριά μέταλλα και μερικά αγνωστα χημικά από το ενυδρείο σου? Παιδιά, χωρίς να θέλω να γίνομαι σαρκαστικός/κακός/υπερόπτης κλπ, είναι επικίνδυνο να συνεχίσουμε να απαντάμε σε αυτό το thread γιατι ο 'συνχομπίστας' γράφει πράγματα..... ανείποτα τα οποία κάποια στιγμή θα τα διαβάσουν και άλλοι. Αδερφέ άσε το ενυδρείο στάσιμο κανα μήνα και ΔΙΑΒΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΛΛΟ!! ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD -ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΡΥΘΜΟ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ! |
|
||||
|
||||
![]()
Για όνομα του θεού mmbuna.....
![]() Δεν πιστεύω να τα εννοείς αυτά που λες.... Δηλαδη προτείνεις έμμεσα να κλείσει το Gab... Πιστεύω πως για αυτό τον λόγο υπάρχει το gab...Για να καθοδηγεί και να βοηθάει τους αρχάριους (στην περίπτωση του mikele με το θαλασσινό).... Αν όλοι γνώριζαν τα πάντα μπορεί και να μην υπηρχε λόγος ύπαρξης του.... Πρόταση μου είναι να παραμείνει όπως έχει το ποστ για να το δει κάποιος (πχ εγώ) που δεν γνωρίζει πολλά από θαλασσινό και τα λάθη που θα έκανε να τα αποφύφει..... Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου αλλα νομιζω δεν έχεις το δικαίωμα να προτείνεις να μην απαντάμε στις απορίες ενός συνχομπίστα.... ![]() Mikele, πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση που βρίσκεσαι χρειάζεται να ρίξεις περισσότερο διάβασμα.... Ξεκίνα με τα βασικά και προχώρα σιγά σιγά.... Γιατί όπως θα κατάλαβες κι εσυ έκανες τραγικά λάθη που θα σου δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στην πορεία...... Φιλικά, Νεοκλής |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο …
Δεν υπάρχει λόγος να ανεβάζουμε έτσι τους τόνους … Ο φίλος μας προφανώς και πάνω στον ενθουσιασμό του έχει βιαστεί να κάνει μερικά πράγματα …. Όλοι μας το έχουμε κάνει κάποια στιγμή … Νομίζω ότι πρέπει να μένουμε λίγο ψύχραιμοι και να μην τσαντιζόμαστε έτσι εύκολα … Το να κλείσουμε το thread φυσικά και δεν αποτελεί λύση … αν κάποιος δεν θέλει να απαντήσει απλά ας μην το κάνει … |
|
||||
|
||||
![]()
Στο 1044 θα βαλει ψάρια από την Νεκρά θάλασσα (έλα ρε παιδια πλακα κάνω
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείτε πως το threadδεν θα κλειδωθεί…
Καταλαβαίνω βέβαια και τα λεγόμενα του Γιάννη… δεν είναι και το καλύτερο να γίνονται λάθη που θα μπορούσαν πάρα πολύ εύκολα να είχαν αποφευχθεί… Ηρεμία λοιπόν και όλα καλά… ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είχα σκοπό να ανεβάσω τους τόνους, άλλωστε δεν είναι του τύπου μου τέτοιου είδους συμπεριφορές, αλλά ήταν κάπως "προκλητικό" τα έντονα κόκκινα γράμματα και η προτροπή να μην απαντάμε στα ποστ του mikele....
Σίγουρα όλα καλά... ![]() Και πολύ σωστά όπως λέει και ο Σταύρος από τα λάθη σου μαθαίνεις.... Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε υποψηφιε θαλασσινε ενα εχω να σου πω λογω προσωπικης πειρας...το marine η reef ενυδρειο ειναι εκπληκτικο,οποιο απο τα δυο και να επιλεξεις...πρεπει να ξερεις ενα σημαντικο στοιχειο ακομα...θα χρειαστει να βαλεις βαθεια το χερι στην τσεπη και να πληρωσεις αρκετα τοσο για εξοπλισμο οσο και για ρευμα...τα πιο πολλα με τον καιρο θα τα δωσεις για ρευμα...η ΔΕΗ δεν αστειευεται...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι τετοια αντιδραση ?
Το 1044 ηταν ή μπορει να ηταν τυπογραφικο λαθος. Οσο αφορα το νερο βρυσης , μην ειμαστε τοσο σιγουροι οτι ειναι τοσο επιζημιο σε ενα fish only θαλασσινο ενυδρειο (εφοσον φυσικα χρησιμοποιηθει καταλληλο χημικο φιλτρο ανθρακα/αντιφωσφωρου στη συνεχεια). Σιγουρα δεν φερνει την καταστροφη ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη | GODLIGHT | Greek Aquarist's Boards | 6 | 25-10-06 13:47 |
Διαδυκτιακα αρθρα για οποιοδηπωτε θαλλασινο θεμα | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 1 | 15-07-05 14:24 |
Διαδυκτιακα τοπικς απο Forum για οποιοδηπωτε θαλλασινο θεμα | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 13-06-05 11:30 |
Αλλαγη απο αφρικανες σε φυτεμενο. | Isidoros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 08-06-05 23:49 |
Γνωμη, κριτικη, διαθεση βιβλιογραφιας για το θαλλασινο | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 26-10-04 13:30 |