|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω πολυ ....ριχνω διαβασμα του ποδαριου γιατι η αποφαση την πηρα παρασκευη βραδυ προς σαββατο πρωι και αυριο θελω σα χαζος να το βαλω να δουλεψει.....και μεγαλο λαθος μου σα χομπιστα ενυδρειου το οτι διαβαζω για τα θαλλασινα τωρα που κανω και εγω.....ενω καποιες γενικες γνωσεις θα επρεπε να ειχα μετα απο τοσα χρονια με ενυδρεια...πιστευω ομως πολυ σε αυτη τη προσπαθεια που ξεκιναω και υπολογιζω πολυ σε σας...
60watt εχω σε 120μικτα φτανουν..?? ------------------------- ανθρακας και αντιφωσφορο σε μπολικες δοσεις.΄... δηλαδη οχι σε μονιμη βαση...>???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 23-09-07 στις 19:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη | GODLIGHT | Greek Aquarist's Boards | 6 | 25-10-06 13:47 |
Διαδυκτιακα αρθρα για οποιοδηπωτε θαλλασινο θεμα | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 1 | 15-07-05 14:24 |
Διαδυκτιακα τοπικς απο Forum για οποιοδηπωτε θαλλασινο θεμα | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 13-06-05 11:30 |
Αλλαγη απο αφρικανες σε φυτεμενο. | Isidoros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 08-06-05 23:49 |
Γνωμη, κριτικη, διαθεση βιβλιογραφιας για το θαλλασινο | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 26-10-04 13:30 |