|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
mpike kai to fonto
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, είσαι αστέρι. Είδες πόσο έδειξε τώρα; Κρύψε λίγο και το θερμόμετρο σε άλλη πλευρά του ενυδρείου όπως σου είπα πρίν και θά' ναι μιά χαρά!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο αδερφέ καλορίζικο ... έτσι .. απο το forum να τα μαθαίνω εγώ ..
![]() μήπως το τούλι φράξει γρήγορα και πέσει η ροή ... |
|
||||
|
||||
![]()
Τα συνηθισμένα τούλια για μπομπονιέρες όσο τα έχω δοκιμάσει εγώ δεν φράζουν με την σωστή συντήρηση! (λίγο καθάρισμα κάπου κάπου!!!)
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κλαδευεις το αλλο σου ενυδρειο να εμπλουτισεις λιγο αυτο?Η πιτσιρικα σου παντως ειναι ερωτευσιμη!!Το θερμομετρο δειχνει καπως.Βαλτο στο πλαι απεναντι απο το θερμοστατη και κρυψτο με κανα φυτο να φαινεται μονο απο εξω απο το πλαι και οχι en face!
|
||||
|
||||
![]()
provlimata provlimata....xthes to vradi elava san doro apo kapoion pou theoreise logiko oti efoson h mikri einai moni tis xriazete gampro ,ton kirio pou vlepete stis photo apo kato
![]() fita mpikane kai alla(kai apo kladema kai kainourgia) kapaki exei gialino(gia na min ton vroume mesa se kana tasaki!!!) |
|
||||
|
||||
![]()
Εδειξε ακομα πιο ομορφο το ενυδρειο.Το θερμομετρο θα κρυβεται καλυτερα απο την απεναντι πλευρα οπως σου ξαναειπα δλδ απεναντι απο το θερμοστατη!Η πιτσιρικα σου ειναι πιο ομορφη απο τον γαμπρο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
S.o.s. Ena Idrovio Entomo Sto Enidrio Mou | smack-13- | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 28 | 28-06-06 10:53 |
guppies 2 mora kai den 3ero ti na kano | SpyNet | Ζωοτόκα | 10 | 08-12-04 00:06 |