|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
* Νομίζω ότι αν βγάλω και την δεύτερη έξοδο μπροστά, θα έχω θαλασσοταραχή!Αυτό όταν βάλω σε λειτουργία το co2 δεν θα το αναιρεί;
*Ρουφόντας τα δυο φίλτρα από πίσω από το background δεν δημιουργούν κυκλοφορία;Αν όχι να προσθέσω έναν κυκλοφορητή; *Το βρόχινο το χρησιμοποιώ πολύ καιρό χωρίς προβλήματα.Για το πως είναι το backround έχω άλλο post. *Υπάρχει κάποιος τρόπος να τσεκάρω την κυκλοφορία;(τα φίλτρα είναι τα professional και έχουν εκείνη την μπάρα,κάνει αυτό ![]() ΥΓ Να κόψω και τα χάπια co2; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν την τραβηξεις ελαφρα λειτουργει ως μειωτης ροης. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχετε την καλοσύνη να μου απαντήσετε και στα υπόλοιπα ερωτήματα;
Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από καμιά 10αρια μέρες η καφέ άλγη υποχώρησε και έδωσε την θέση της
σε αυτήν (Βλέπε φωτο 1 κ 2)που γέμισε όλο το ενυδρείο.Για 2 μέρες έβαλα το φως να δουλεύει στο 1/10 οπότε και υποχώρισε σε αυτό που βλέπετε στην φωτο3 κ 4.Έχω βάλει το CO2 σε λειτουργία για να αρχίσουν να αναπτύσονται τα φυτά και να ''φάνε'' την άλγη, αλλά δεν βλέπω φως στον ορίζοντα.Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαγώ; |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως κάνα σαλιγκάρι σου έκανε δουλειά εκεί μέσα? Γενικώς έχεις σκεφτεί την λύση για αλγοφάγα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το βρόχινο νερό το περνάς από άνθρακα και μηχανικό φιλτράρισμα? Αν όχι ίσως φταίει αυτό για το πρόβλημα της άλγης..φαντάσου τι μπορεί να μαζεύει από την ατμόσφαιρα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλγοφάγα αυτή τη στιγμή δεν έχω(μέχρι τα χριστούγενα που θα πάω Αθήνα).
Από άνθρακα περνά μια φορά ,το βρόχινο αν και δεν νομίζω ότι οφείλεται σε αυτό. |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον πολυ φως, σε συνδιασμο με ελλειψη co2. (και λιγα φυτα)
Μειωσε τις ωρες φωτισμου στις 9, κανε συχνοτερες αλλαγες και προσθεσε co2, και βλεπεις... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβληματα | Θεοδωρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 24-06-07 22:27 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ | nikolas87 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 13-03-07 10:23 |
Προβληματα Με Cynotilapia | antonis | Malawi | 0 | 23-03-06 11:47 |
Προβληματα Με Νερο | ASSOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 09-12-05 15:37 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ;;; | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:37 |