|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως σου χάλασαν από υψηλές θερμοκρασίες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο λογικό!
Μαλακώσαν τα φυτά και μετά την πέσαν οι συγκάτοικοι!
|
||||
|
||||
![]()
Εαν οι 24 βαθμοι είναι υψηλοί τότε ναι αλλα είναι?? Εχω ανεμιστηρακι κ πάνω από 25 δεν ανέβηκε ποτέ η θερμοκρασία ...
Κ χτες παρατήρησα πως ο ενας φαγωμένος εχινόδορος είχε βγάλει φυλλαράκια κάτω στην ρίζα αλλά είναι κ αυτά φαγωμένα! Τι στο καλο! Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι 24 βαθμοί σίγουρα δεν είναι!! Όμως και τα apple snail δύσκολο να τσακίζουν φυτό (φρέσκα μαλακά φύλα ναι).
Απο φωτισμό πως είσαι?
|
||||
|
||||
![]()
Eχω το Rekord 60 της Juwel με τον φωτισμό που είχε πάνω του το ενυδρείο χωρίς να βάλω άλλη λαμπα, δλδ την Juwel Monolux 60 (15W). Είναι υψηλός ο φωτισμός?
Λες να είναι τελικά τα άτιμα τα χρυσοψαράκια?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως τασαλιγκάρια δεν είναι Pomacea Bridgesi αλλά Pomacea canaliculata;
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a_bridgesi.htm
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι πως οταν το αγόρασα διάβασα γι'αυτο το σαλιγκάρι κ αυτό το λινκ που μου δίνεις κ το κοίταξα κ απ'οσο κατάλαβα δεν είναι αυτό το καταστροφικό σαλιγκάρι....αλλά επειδή έχει περάσει κ καιρός με βάζεις σε υποψίες μήπως είναι αυτό...θα προσπαθήσω να τραβήξω καμιά φωτό σήμερα μήπως εσείς μπορέσετε να καταλάβετε καλύτερα. Αλλά έχω την πεποίθηση απ'οσο θυμάμαι πως δεν είναι ο φαγάνας!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τέλος στρωσίματος | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 15-03-07 03:55 |