|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γράψε πιο ανλυτικά.Ανβαίνει απότομα με το που σβήνουν τα φώτα στο 7,05 ή σταδιακά και για πόση ώρα.Αργά το βράδυ και το πρωί πόσο είναι?
|
|
|||
|
|||
![]()
αρχιζει να ανεβαινει πριν σβησουν τα φωτα... μιση ωρα περιπου πριν... απο 6.80 μεχρι 7.05. το πρωι στις 8 ειναι στο 6.91...
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι όπως τα λες δεν παίζει για ηλεκτρική διαροή που να επηρεάζει το ηλεκτρόδιο.Δοκίμασε να δώσεις περρισότερη ροή CO2
|
|
|||
|
|||
![]()
1 φυσαλιδα/sec το εχω.... το ηλεκτροδιο στην αντιθετη ακρη....
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω γιατί το βράδυ ανεβαίνει έτσι, σίγουρα όμως η ροή+διάχυση που έχεις δεν φτάνουν για να το κρατήσουν σταθερό, και το πιο εύκολο να διορθώσεις είναι η ροή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και εγώ ενα "κουφό" που συμβαίνει στο δικό μου.
Λίγο πριν σβήσουν τα φωτα, αρχίζουν και βγαινουν τα σαλιγγαρια (τουμπερκουλατα). Αυτά αρχίζουν να κυκλοφορουν στη σκαλιτσα που κανω τη διαχυση, μπλοκαρουν τις φυσσαλιδες και ανεβαινει το pH. Το λεω μηπως εχεις κατι αντιστοιχο... |
|
|||
|
|||
![]()
οκ... και κατι τελευταιο... το συστημα διαχυσης οσο πιο κατω ειναι τοσο καλυτερα. σωστα?
------------------------- δεν εχω ψαρια μεσα ακομα.... ![]()
Τακης..... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tak660x : 20-09-07 στις 13:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy co2 - ph | Steve | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 03-09-07 13:12 |
CO2 και PH | ikapa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 27-09-06 13:58 |
Διάγραμμα PH-CO2-K και τύρφη | Akis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 29-05-05 21:44 |
HELP CO2- KH- PH!!!! | notios_n | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 21-01-04 21:57 |
PH/KH/CO2 | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 20:30 |