|
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα καλύτερα χωρίς τα cardinal...
Από Corydoras,τουλάχιστον 6 και χωρίς Cardinal βάζεις και 8 άνετα ![]() Ίσως να γλυτώνει κανα μωρό των σκαλαριών κυρίως...Των ramirezi όμως δεν νομίζω πως έχουν μεγάλες πιθανότητες παρα μόνο αν κάποιο κρύβεται καλά...Όμως μπορείς να αφαιρείς τα αυγά και να βγάζεις τα μικρά σε άλλο ενυδρείο... Ναι,τα Corydoras θα έχουν ελπίδα αναπαραγωγής αλλά μωρά θα έχεις μόνο αν δεις και αφαιρέσεις αμέσως μετά την γέννα τα αυγά...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το είχα γράψει πριν πεις οτι δεν θα βάλεις τα cardinal...Απλά άργησα να το δημοσιεύσω,γιαυτό και το άλλαξα...
Χωρίς τα ram βέβαια η πιθανότητα να έχεις μωρά σκαλαράκια αυξάνεται σημαντικά καθώς δεν θα τρώγονται... Corys μέχρι 10...Ανάλογα και με το είδος βέβαια λόγω διαφορών μεγέθους...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τωρα την ειδα τη διορθωση!Ευχαριστω πολυ Κωστα!Εχεις δει κανενα μαγαζι που να φερνει συχνα?Αν ναι στειλε μου ενα πμ να χω στα υποψιν
|
||||
|
||||
![]()
εχει στα φαρμακεια αλλα αμα εχεις σκληρο νερο δεν σε σωζει κιολας αλλα βοηθαει
|
|||
|
|||
![]()
Το διευκρινιζεις λιγο αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]() Προφανως Τολη εννοει οτι με GH 10 δεν με σωζουν τα ζουμια.Αν και καποιος συνχομπιστας στη Θεσ/νικη (ας μου θυμισει καποιος το αναλογο ποστ) πετυχε γεννα με 33GH
|
||||
|
||||
![]()
το μπλε του μεθυλαινειου προστατευει τα αυγα απο fungus αν το νερο του ειναι αρκετα σκληρο τοτε μπορει να φταιει αυτο οποτε το μπλε δεν θα βοηθησει γενικα βοηθαει αλλα αν δεν σκανε αυγα σε ενυδρειο με σκληρο νερο δεν θα ταν το πρωτο που θα σκευτομουν το μπλε...ελπιζω να εγινα κατανοητος τωρα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rineloricaria, τρώνε άλγη? | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 15 | 23-06-06 10:12 |