|
|
||||
|
||||
![]()
Για τον συγκεκριμμένο pleco και άλλους των γενών Planiloricaria,Pseuhemiodon,Hemiodon κ.α. ,δεν ξέρω κατα πόσον αρκεί το ψιλό στρογγυλεμμένο χαλίκι...Τα μουστάκια τους είναι πολύ ψιλά και τα χώνουν μέσα του για να βρουν τροφή...
Με Rineloricaria και άλλα sand-dwelling Loricariids,η άμμος δεν αναπτύσσει επικίνδυνους θύλακες αερίων καθώς την ανακινούν...Οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για κάτι τέτοιο παρα μόνο αν είναι πάρα πολύ παχύ το υπόστρωμμα(πάνω από 4-5εκ.)...Φυσικά αυτή είναι μια πολύ καλή πρακτική γενικά ![]()
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 19-09-07 στις 12:43 |
|
|||
|
|||
![]()
Αν η αμμος (οσο ψιλη κι αν ειναι) ειναι rough, μπορει να ειναι χειροτερη απο ενα στρογγυλεμενο ψιλο χαλικι.
4-5 εκ δεν αρκουν για ριζες μετριων προς μεγαλων φυτων - εξ ου και η διευκρινηση. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό πως μπορούμε να το ξέρουμε;Ρωτάω γιατι με ενδιαφέρει αυτό το θέμα αλλά δεν έχω βρει κάπου να εξηγείται πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις διάφορες ποιότητες άμμου...Παντού παίζει το ''άμμος να 'ναι και ότι να'ναι''...
|
|||
|
|||
![]()
Δια της αφης...
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα το κοιτάξω αν και δεν έχω πιάσει ποτέ ''άγρια'' άμμο και οπότε δεν ξέρω πως είναι...
|
||||
|
||||
![]()
Palateus γιατι θα εχω μεση θερμοκρασια 24-25 και θα πηγαινει 27 μονο οταν υπαρχει θεραπεια η θελω να εκινησω αναπαραγωγη στα σκαλαρια.Το θεμα ομως ειναι θα τρωνε τα κορυς τα αυγα των σκαλαριων?Θα ειναι ανετα με το χαλικι μου?Με μια ανακαταταξουλα μπορει να μπει μια ριζα...
|
||||
|
||||
![]()
Τα περισσότερα Corydoras που ζουν και σε υψηλές θερμοκρασίες,έχουν στο εύρος τους και τις θερμοκρασίες που λες...Απλά κοίτα τα profil τους και θα δεις...
![]() Συνήθως τα Corydoras δεν πειράζουν τα αυγά...Οπότε πιστεύω δεν θα αντιμετωπίσεις τέτοιο πρόβλημα... Ναι,με το ψιλό στρογγυλεμμένο χαλικι εντάξη θα είναι,αν και η άμμος πάντα υπερέχει...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rineloricaria, τρώνε άλγη? | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 15 | 23-06-06 10:12 |