|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή το πιο λογικό είναι να θέλεις να κάνεις μια όμορφη σύνθεση με ψάρια που να ταιριάζουν μεταξύ τους, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ετοιμάσεις ένα μικρό ενυδρείο (15 λίτρα είναι άψογα) με ένα μικρό φίλτρακι και έναν θερμοστάτη για τον μονομάχο σου (μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες στην κατηγορία "Bettas").
Όσον αφορά τη σύνθεση του 60λιτρου, όταν έρθει η ώρα το συζητάμε. Κάνε μια-δυο βόλτες στα καταστήματα να δεις ποια είδη ψαριών σου αρέσουν (σημείωνε τις ονομασίες τους) και τα ξαναλέμε. Μη βιαστείς να αγοράσεις άλλα ψάρια. Και τέλος, ΜΗΝ ρίχνεις από τώρα λιπάσματα (αργότερα θα δούμε) για τα φυτά που έχεις (αλήθεια, τι φυτά αγόρασες; ) γιατί θα σου δημιουργήσουν προβλήματα άλγης. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί να μην ρίξω από τωρα λιπάσματα? Απο το pet shop μου έχουν δώσει λίπασμα και έχω είδη ρίξει
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο το κοκκινακι αριστερα και το μεσαιο-πισω ειναι πλαστικα ε?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marilyn : 19-09-07 στις 19:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο www.tsamisaquarium.gr είδα κάποια ψαράκια που μου άρεσαν.
Αυτά είναι: cardinal, Neon, guppy, platy, kiss gourami, Brachydanio rerio,μελανοταινια, clown (τυπου νεμο-δεν ξέρω πως λέγεται). Μπορείτε μήπως να μου πείτε ποιά από αυτά ταιριάζουν να μπούν μαζί σε ενυδρείο 60 λίτρων? |
|
|||
|
|||
![]()
Μην ανησυχείς για τον μύκητα. Είναι σύνηθες να αναπτύσσονται σε "φρέσκα" ενυδρεία. Θα φύγει από μόνο του σε λίγες μέρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το μονομαχο..
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...is/par_sgu.htm Για την ιστορια ο ψαρης εζησε εκει για 3+ χρονια οπου και απεβιωσε στις αρχες του καλοκαιριου φετος, πληρης ημερων. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν βάλω πέτρες που θα τις βρώ? Κάνει να βάλω πέτρες από ποτάμι? Ξέρει κανείς απο που μπορώ να αγοράσω στη Θεσσαλονίκη? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|