|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
μανες ή τσουτσουνια ειανι θαλασσινα σκουλικια και πισης ειανι και πολυ σκληρα.ειναι καλο δωλομα αλλα δεν κανει για τα ψαρια τα δικα μας.ψαρευεις χρονια;
__________________
![]() ![]() WWW.GUTSIAQUARIUM.PAGE.TL www.freewebs.com/gutsi http://s1.darkpirates.gr/c.php?uid=18134 ![]() ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Δε ψαρεύω,απλά για τροφή τα ήθελα.
__________________
|
#3
|
|||
|
|||
![]()
για τροφη δεν κανουν.μονο για δωλομα.
__________________
![]() ![]() WWW.GUTSIAQUARIUM.PAGE.TL www.freewebs.com/gutsi http://s1.darkpirates.gr/c.php?uid=18134 ![]() ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Oκ,άν μου έλεγες και τους λόγους καλά θα ήταν.Ωραία μπορεί να μήν κάνουν,γιατί όμως....?
__________________
|
#5
|
|||
|
|||
![]()
Η χυμα σκονη ειναι προφανως φτηνα ψαραλευρα χωρις κανεναν ελεγχο ποιοτητος μιας και προοριζονται για δολωματα.
Συνηθως σκουληκια και αρθροποδα θαλασσινα, ειναι οκ για τροφη σε ψαρια γλυκου νερου, αρκει 1) να μην ειναι επικινδυνα (δαγκανες κλπ) και 2) να χωρανε στο στομα του ψαριου για το οποιο προοριζονται. Gutsi βαλε λιγο φρενο σε παρακαλω, καταλαβαινω τον ενθουσιασμο αλλά ξαναδιαβασε αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177 και δεν το λεω για αυτο το ποστ μονο. |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Οκ κατάλαβα,Ευχαριστώ!Απλά αντιμετωπίζω πλέον οικονομικό πρόβλημα με την τροφή των ψαριών μιάς και δέ προλαβαίνω πλέον να αγοράζω,καταβροχθήζουν απίστευτες ποσότητες.....Γι'αυτό όποιος γνωρίζει μία εύκολη και γρήγορη λύση (που να μή χρειάζεται να τρέχω για μοσχαροκαρδιές και χίλια 2) παρακάλώ ας βοηθήσει.Η τροφή προορίζεται για γατόψαρα μεγάλου μεγέθους....
__________________
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην ανοίγω καινούριο ποστ ρωτάω εδώ.
Πώς κάνουμε χρησιμοποίηση του σκόρδου στην τροφή που είναι φυλλαράκια?? Διάβασα ότι λιώνουμε το σκόρδο σε γουδί, και το βάζουμε στα φυλλαράκια και αποροφάνε αυτό το ζουμί και το ρίχνουμε. Είναι όντως έτσι? Εγώ δεν έχω γουδί. Προσπάθησα να το λιώσω σε ένα πιατάκι, το έλιωσα όσο μπορούσα και έριξα τα φυλλαράκια να αποροφήσουν ότι μπορούν,και μετά τα έριξα μέσα. Βέβαια η δουλειά έγινε λίγο κουλουβάχατα αλλά πιστεύω ότι κατάφερα να τα ταίσω και λίγο σκόρδο. Πως ακριβώς γίνεται? Τι κάνω λάθος?? Πόσο σκόρδο πρέπει να λιώσουμε? Μήπως θα ήταν ευκολότερο να έβαζα μέσα ένα σκόρδο να το τσιμπολογούσαν λίγο και μετά να το έβγαζα? ![]() |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε pana αν και το ερώτημα είχε γίνει πριν πολύ καιρό
![]() παραθέτω πιο κάτω την απάντηση του Τόλη για αυτές τις σκόνες Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|