|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
βαλε ενα μικρο μονομαχο.καλυτερα απο το ποτηρι και τη γυαλα θα ειναι.
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο το πήρες κι από που;
|
|
||||
|
||||
![]()
Με γεια lucy...Απο plexi είναι?Σε τι χρώμα το πήρες?Αμαν ποια μέχρι και στο κομοδινο ενυδρειο?Μήπως να σκευτομαι για το καζανακι ενυδρειο?χαχαχαχα...
|
|
||||
|
||||
![]()
ποσο το πηρες δεν μας ειπες
|
|
||||
|
||||
![]()
gutsi έχω πολλές ευθύνες και ο μονομάχος θα μου φορτώσει ακόμα μία, θα έχω άγχος για την φροντίδα του σε τόσο μικρό χώρο και δεν θέλω. Αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι στιγμές χαλάρωσης!
¶σε πια που δεν δέχομαι την άποψη ότι γλυτώνει ακόμα ένας μονομάχος από το ποτήρι,γιατί θα πάρει την θέση του ακόμα ένας, και πάει λέγοντας. macblack και chris129, το πήρα από πετ της Δράμας 46 € AXEL έχει χρώμα γαλαζοπό, όπως φαίνετε στη φωτο. Αν έβλεπα με τις ώρες το καζανάκι ίσως να έβαζα κι εκεί ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
¶ρχισα να ετοιμάζω το ενυδρειάκι, και πριν βάλω κάτι, έβαλα σκέτο νερό για να καθαρίσει το φίλτρο από τυχών σκόνες κ.τ.λ. Έτσι φάνηκαν όλα τα μειονεκτήματά του.
Μόλις άρχισε το νερό να κυκλοφορεί, είδα να κολυμπάνε ίνες από τον υαλοβάμβακα (ποτέ δεν τον χώνεψα σαν υλικό γενικά) και φαντάστικα ψαράκια να γεμίζουν τα βράγχια τους με ίνες. Ευτυχώς εγώ δεν θα βάλω ψαράκι! Το φίλτρο είναι μέσα στο καπάκι και αν θέλω να βγάλω το καπάκι πρέπει να βγεί οπωσδήποτε και το φίλτρο (τρέχουν νερά, χρειάζετε λεκανάκι ...) Η στάθμη του νερού για να μην φαίνετε πρέπει να είναι μόλις ένα εκ. πιο κάτω από τα χείλη του ενυδρείου. Με το παραμικρό κούνημα μπορεί να χυθεί λίγο νερό έξω. Όταν σταμάτησα για λίγο το φίλτρο έφυγε το νερό από μέσα και κόντεψε να ξεχυλίσει. Δεν ξέρω αν θα βρω κι άλλα μειονεκτήματα. Ελπίζω όχι.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Με γεια σου Lucy μου.Αντε και οταν το ετοιμασεις κανε μας μια παρουσιαση.Παντως ενας μονομαχος θα ηταν οτι επρεπε.Ειναι αξιολατρευτα ψαρακια!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο!!!! | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 72 | 05-02-08 22:57 |
Νέο ενυδρείο! | kounavi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 11-06-07 11:49 |
Νέο ενυδρείο | perka | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 02-02-07 00:26 |
Νέο ενυδρείο | passenger | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 15-05-06 11:52 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |