|
|
||||
|
||||
![]()
Ελειψη ΝΟ3 δεν εχω μιας και το δικτυο εχει 10,αλλα και δεν ξεπερναω τα 25 με παλιοτερα τεστ που χα κανει.Τωρα σιδηρο....Αυτη η περισσια σιδηρου ποτε θα παψει?Να βαλω κερατοφυλλο για να τραβηξει?
Οταν λεω φευγει δυσκολα εννοω σκιζονται φυλλα κτλ...Καμια φορα ομως τη γλιτωνουν τα φυλλα
|
||||
|
||||
![]()
Η άλγη παίρνει κεφάλι όταν τα φυτά δεν μπορούν για κάποιον λόγο να αναπτυχθούν, είτε αυτός είναι φως, είτε CO2 είτε κάποιο άλλο στοιχείο λίπανσης απαραίτητο ή γιατί κάποιο πλεονάζει όπως πιθανόν το σίδηρο!!
Εγώ θα ξεκινούσα με flourish excel overdose και θα έψαχνα παράλληλα και την αιτία σε κάτι από τα παραπάνω! Το κερατόφυλλο πιστεύω θα τραβήξει περισσότερο τα ΝΟ3 παρά το FE. Δεν χάνεις όμως να δοκιμάσεις! Για πες μας τιμές ΡΗ - ΚΗ ?
|
||||
|
||||
![]()
ΚΗ δικτυου 4.Δεν το μαλακωνω το νερο. 2λεπτακια να μετρησω ΡΗ
Το ΡΗ ειναι ελαχιστα κατω απο το 7 αν και χθες εβγαλα το DIY Co2 κατα τις οδηγιες στο αρθρο του MCH
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον οι αλλαγές είναι πρόσφατες καλό είναι να κάνεις υπομονή να δεις πως λειτουργούν!
|
||||
|
||||
![]()
Οκ! Θα κανω υπομονη!
|
||||
|
||||
![]()
Τα πραγματα στρωσαν.Δειχνει η αλγη να εξασθενησε.Θα δω σε μια βδομαδα πως θα συνεχιστει
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον άρχισε να υποχωρεί σημαίνει οτι είσαι σε καλό δρόμο!!!
Υπομονή!!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΑΛΓΗ;) | profitia | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 22-07-07 11:16 |
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ? | ελενη | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 12 | 14-05-07 20:21 |
Αναγνωριση | Venestus13 | Malawi | 16 | 18-07-06 17:41 |
αναγνωριση | steady | Ζωοτόκα | 6 | 26-02-05 06:53 |