|
|
||||
|
||||
![]()
Μοιαζουν και με καρδουλες....Ειδικα ο κοκκινος ειναι δημιουργημενος για να ειναι εμπορικος.Τερατα.........
|
||||
|
||||
![]()
Μακριαααααααααα μην συχαθουμαι τους δίσκους
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμ αν δεν δίναν κάποια εντύπωση π.χ. καρδούλας δεν θα τους ενδιέφερε τους Ασιάτες!
Εμάς όμως μας ενδιαφέρουν τα καθαρά ψάρια ε grigoriu breeder ????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(ξεχασες ενα ο στο ονομα.... grigoriou οχι grigoriu ![]() απο οτι φαινετε μονο το χρημα τους ενδιαφερει τους Ασιατες..... παραλογα ατομα... εχουν ερθει Ελλαδα αυτα; |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι απο οσο ξέρω και καλύτερα να μην έρθουν ΠΟΤΕ.
Τέτοιοι μπορούν να έρθουν ; ![]() ![]() ![]() Αυτοί είναι Δίσκοι !!!
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι διαβασα , μπορει σε καποια αναπαραγωγη να βγει ενα ''ελλατοματκο'' ψαρι , το οποιο ν γευγαρωσει η γεννα που θα προκυψει θα ειναι και αυτη ''ελατοματικη''..
αν ειναι εσι μπορει αν πασα στιγμη να συμβει στον καθενα.... μια δυσμορφια στην σπονδιλικη στιλη ενως ψαριου ειναι αρκεη για να ξεκινησουν ''ελατοματικες'' αναπαραγωγες... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δέ νομίζω.....Μιά δυσμορφία άν έχει προκληθεί από φυσικά αίτια και όχι χημικά τότε δέν υπάρχει στο DNA του ψαριού,και άρα δέ περνάει σε άλλες γενιές.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο-φυτα-δισκοι... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 23-09-05 18:13 |
Οι αγριοι δισκοι προσαρμοστηκαν | johnny98130 | Δίσκοι | 19 | 22-08-05 17:35 |