|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις παρατηρήσει εργοστασιακά ενυδρεία όπως της κατασκευάστριας εταιρείας που ανέφερα ποιο πάνω θα διαπιστώσεις οτι κάνουν κάτι ανάλογο! Από εκεί και πέρα περι θεμάτων αντοχής υλικών δεν μπορώ να σε βοηθήσω!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βάζεις κόντρες καλύτερα? Αν θέλεις μετά να πειραματιστείς και με το αλουμίνιο ελεύθερα. Να μας πεις και τις εντυπώσεις σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψιλοάσχετο αλλά θα σκάσω αν δεν το πώ. Τις μετράω και τις ξαναμετράω τις γωνίες και πάλι 5 τις βγάζω
![]()
|
|||
|
|||
![]()
5 ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μια η γωνία που το βλέπετε
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα τζάμια στις μη ορθές γωνίες, πώς σκοπεύεις να τα κολλήσεις ?
γενικά εγώ θα σου πρότεινα να μην μπεις σε αυτές τις διαδικασίες ... το juwel trigon είναι πάρα πολύ καλό .. και σίγουρα μαζί με το έπιπλο θα σου βγει φτηνότερα τελικά από ότι το DIY. http://www.juwel-aquarium.de/de/trigon.htm |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα τζάμια θα τα κολήσω ως εξής (Ένας θείος μου το έφτιαξε έτσι και έπιασε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου.... | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-03-07 15:24 |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
΄Βοήθεια για diy κατασκευή ενυδρείου | bakogiannisd | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 25-01-06 16:42 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |