|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και η φωτογραφία δεν είναι η καλύτερη, νομίζω ότι για αρχή μιά χαρά είναι. Απο τα ψάρια που έχεις δεν είμαι και ειδικός, θα σου πούν οι επόμενοι, αλλά απο ποσότητα νομίζω ότι κάπου εκεί θα κυμανθείς, μιά και μερικά απο αυτά θέλουν αρκετό χώρο. Όσον αφορά το στήσιμο, όπως είπες προσπάθησε να βάλεις κιάλλα φυτά. Δέ μπορώ να δώ καθαρά τί είναι αυτό δεξιά το μαύρο (φίλτρο; ), άν μπορείς κρύψ' το λιγάκι, αν και με αυτά τα φυτά δε μπορείς. Όπως επίσης οι πέτρες αυτές οι κοκκινοπές που έχεις κάτω που και πού οι μικρές, μήπως θα' πρεπε να τις μαζέψεις λιγάκι, δεν ξέρω...Τα φυτά που έχεις βάλει είναι ψεύτικα; Περιμένουμε για καλύτερες φωτογραφίες και συνολικότερη παρουσίαση όπως είπες και τέλος όλα είναι θέμα γούστου, οκ;
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υγρα βακτιριδια καθε ποτε? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-09-06 00:41 |
Να και κατι που δεν βλεπεις καθε μερα. | Gorgi | Malawi | 5 | 27-11-04 21:23 |
Γεννανε καθε 7 μέρες. | Νίκος | Δίσκοι | 23 | 10-09-04 21:48 |
Καθε αρχη και δυσκολη Νο.2 ! | george | Malawi | 43 | 13-01-03 20:57 |
ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:10 |