|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο μου φαινεται, ασα που μου δινει οθηση να το παρω πιο σοβαρα και εγω για το θαλασσινο. προς το παρρον ειμαι σε ερωτησεις για εξοπλισμο και τα υπολοιπα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ενυδρεία ειναι παρα πολυ ωραία!ειμαι απο τους τυχερούς που τα χω δει απο κοντά μιας και στην πόλη μας το θαλασσινό (προς το παρων)ειναι σπάνιο φαινόμενο!
|
|
|||
|
|||
![]()
το στησιμο αρκετα καλο αν και θα προτιμουσα πιο πολλες υψομετρικες διαφορες στιν βραχο...
στο ενυδρειο αν δεν υπαρχει controller θερμοκρασιας πρεπει να τοποθετηθει.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σίγουρα μία διαφορά στο ύψος κατά μήκος θα έδινε μια φυσικότητα. Αλλά δε μου βγήκε. Στο επόμενο ίσως στήσιμο. Για την ώρα ένα μικρό λίφτινγκ που φαίνεται στη παρακάτω φώτο. Κοντρόλερ φυσικά υπάρχει και είναι συνδεδεμένος με τον κυλινδρικό΄λευκό ανεμιστήρα που φαίνεται ψηλά. Φίλε Γιώργο (redshark) ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά νομίζω ότι υπερβάλλεις αρκετά. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα σαρκόφυτα (αν είναι όντως) δεν τα προτίμησα ποτέ μου γιατί όταν μεγαλώνουν πιάνουν πολλή χώρο, άσε που κάνουν και χημικό πόλεμο…
![]() Θέλω να πω ότι πιάνει χώρο μερικών όμορφων Lps…. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
....????αντε να μαθαινουμε κατι και εμεις......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι οικονομικά, ευκολοσυντήρητα, εντυπωσιακά, σου γεμίζουν το ενυδρείο όταν είσαι στην αρχή και δεν έχεις πολλά κοράλλια μέσα κι είναι από τα πρώτα που φέρνουν τα pet shop ειδικά εδώ στην επαρχία. Από την άλλη τα βαριέσαι σύντομα. Και άντε να τα ξεκολλήσεις από το βράχο. ![]() Αρκετές φορές στρεσάρονται και περνούν μέρες μέχρι να επανέλθουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικές φώτο από τη λίμνη μου. | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 29-05-07 10:50 |
Μερικές φώτο και από μένα | nickall13 | Φωτογραφίες μελών | 2 | 11-05-07 09:15 |
Reef φώτο | accnt | Φωτογραφίες μελών | 9 | 22-04-07 09:32 |