|
|
||||
|
||||
![]()
ΤΙ ΕΚΑΝΕ???
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Αααα,οσο για τον αστακο σου προτίνω ή να τον δωσεις ή να τον βάλεις καπου αλλου γιατι μετα την πρωτη αλλαγη το 'νιχακι' θα ξαναβγει και τότε...Τρεχατε ποδαρακια μου!Το ξέρω οτι ειναι γλύκας αλλα πρεπει να βγει απο το ενυδρειο...(οτι αλλη πληροφορια χρειαστεις σκετικα με τον αστακο εδω ειμαι να σε βοηθησω)... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AXEL : 08-09-07 στις 14:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εαν παρω υαλοβαμβακα απο το παλιο φιλτρο?ασε το καλο δε στο πα!!!το παλιο εσωτερικο φιλτρο το μονο ποθ ειχε μεσα ηταν υαλοβαμβακας.ουτε καν το σκληρο γκρι σφουγγαρι που απο οτι διαβασα εκι διμηουργουνται τα βακτηρια.μου αρεσει πολυ ο αστακος ρε γαμωτο αλλα τι να κανω?να του κοβω τις δαγκανες?πλακα κανω!!!θα τον δωσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιο εξωτερικο πηρες?Τι υλικα του εχεις βαλει μεσα?Το αστακο αν θελήσεις να τον κρατησεις πρεπει να βαλεις ενα 100λ. στην καθυσια του!Γιατι γινεται μεγαλουτσικος...
------------------------- Το παλιο εσωτερικο με τον γυαλοβαμβακα εχει μεινει μερες εκτος νερου? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AXEL : 08-09-07 στις 14:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον πηρα το prime 20 της hydor.ειναι για 250 λιτρα εγω εχω 150.και μεσα εχει...1το γκρι σφουγγαρι 2 καρβουνο σε καλτσακι 3 υαλοβαμβακα.
το παλιο ειναι απο εχθες εκτος νερου. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου έλεγα να βγάλεις τον ανθρακα που κανει χημικο φιλτραρισμα και που δεν ειναι καλο να μενει μονημα στο φιλτρο και να προσθεσεις οσο περισσοτερο biopore ή biomax περνει...Ειναι υλικα που κανουν βιολογικο φιλτραρισμα και θα σε βοηθησουν και στο στρωσιμο...Υποψην για να μην ξανατρεχεις πιο μετα,το σφουγγάρι οταν θα ειναι να το καθαρισεις θα το ξεπλενεις ελαχιστα με νερο από το ΕΝΥΔΡΕΙΟ γιατι διαφορετικα θα εχεις παλι τα ιδια στο μελλον...
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι το biopore?το μακαρονι?τελικα να βαλω απο το παλιο φιλτρο υαλοβαμβακα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς(αλλα το πολυ πορωδες),οσο για τον γυαλοβαμβακα θα σου ελεγα να βαλεις μια μικρη ποσοτητα...Με τι μετρας?Εχεις προσφατες μετρισεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια.
![]() ------------------------- οχι εχω ενα τεστ που εχει 5 μετρησης αλλα για την αμμωνια εχω ενα ταμπελακι μονιμο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη galisgsxr : 08-09-07 στις 14:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια | angelwho | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-08-07 19:44 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-06-07 07:56 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | KARAGIANNISV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-07 19:51 |
ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!! | bazz! | Ζωοτόκα | 7 | 10-06-04 21:13 |
ΒΟΗΘΕΙΑ!!! | x-nos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-02-04 14:35 |