|
|
|||
|
|||
![]()
Να κανεις μερικες μικρες συχνες αλλαγες για να μην ειναι αποτομη η μεταβολη.
Οχι δεν θα εχουν προβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
καθημερινά 30% ειναι καλά η περισοτερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλό είναι να φτάσεις το 50% αλλά !!!
Το αλλά λεει οτι δεν πρέπει να ρίχνεις μπλουμ το νερό μέσα στο ενυδρείο αλλά αρκετά σιγά! έτσι οι όποιες μεταβολές (κυρίως λόγω των πρόσθετων που χρησιμοποιείς) να γίνονται κατα τι ομαλά!
|
||||
|
||||
![]()
Το βαζω με Ποτιστήρι(καινουργιο) και δεν σηκωνει καθολου θολούρα,χρησιμοποιώ για αντιχλώριο το aquatan της Sera.
Ειναι καλο? |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι ως αντιχλώριο! Τώρα αν συμφέρει ή όχι η χρήση του από άποψη δοσολογίας κλπ δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν μπορώ να σου απαντήσω.
|
||||
|
||||
![]()
1.Aρα αν παρω ενα 50λιτρο δοχειο(πλαστικο βαρελακι)και αφηνω το νερο μερικες μερες το χλωριο φευγει χωρις αναταραξη?
Το λεω αυτο για να μην χρησιμοποιω χημικα. 2.Μια ΑΟ για 100λτ ποσο περιπου κοστιζει Ευχαριστω τους προλαλησαντες για την βοηθεια τους.!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που λες για το αντιχλώριο δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο η όλη διαδικασία διότι το πρόβλημα δεν είναι μόνον το χλώριο αλλά και τα βαρέα μέταλλα και οι χλωραμινες που δεν εξατμίζονται!
Για Α.Ο. δες εδω : www.ro-man.gr
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τιμες εξωτερικου | rita | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 04-08-06 22:07 |
Τιμες νερου | maiktr | Ζωοτόκα | 1 | 07-11-05 09:55 |
Αντοχη των ψαριων σε υψηλες θεροκρασιες. | symbil | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 14-05-04 12:35 |