|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να προσθέσω ότι χρειάζεται και καλό τάισμα και με ζωντανή τροφή. Φιλικά, Εύα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νομίζω ότι πρέπει να φτάνει ... |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ όσες φορές έχω δεί ήταν σε ζευγάρια, ξεκινούσαν με έναν "χορό" που κρατούσε αρκετή ώρα και κατέληγαν σε μια "ένωση" σε σχήμα Τ. Βεβαίως δεν έχω δει τι γίνεται όταν γεννηθούν τα αυγά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες. θα ετοιμασω ένα 40lt και θα το δοκιμασω.
|
|
||||
|
||||
![]()
μην ξεχάσες να το ξεκηνίσεις με νερό απο το υπάρχον ενυδρείο .. και έχοντας μπολιάσει το μικρό φιλτράκι απο τα υπάρχοντα υλικά σου ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Η προτεινόμενη αναλογία αρσενικών προς θηλυκά είναι 2:1...Συνήθως πάνω από 1 αρσενικά συμμετέχουν στην αναπαραγωγή αυτή καθαυτη,απλά στο σημείο που κάθισες να τα παρακολουθήσεις ίσως είδες μόνο το ένα εν δράση...
Παρεπιπτόντως,δεν πειράζει να κάνουμε σε ένα κοινωνικό ενυδρείο αλλαγή νερού με πιο κρύο νερό,όπως αυτή που θέλουν τα Corydoras αρκεί και τα άλλα ψάρια να ζουν στις τελικές συνθήκες που θα έχουμε μετά από αυτήν την αλλαγή νερού...Απλώς θα νομίσουν και τα άλλα πως ήρθε η εποχή των βροχών και το πολύ πολύ να έχουμε και καμμιά απρόβλεπτη γέννα... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
cory albino ζευγάρωμα με Corydoras aeneus; | bakogiannisd | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-03-07 10:43 |
Φοβισμένα (?) Corydoras aeneus! | moogy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 10-05-05 12:11 |
Γόνος corydoras aeneus x c.aeneus albino | Anonymous | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 23-01-05 03:15 |
HELP !!! Άρρωστα Corydoras aeneus ? | HellRazer | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 20-08-04 16:17 |
Corydoras aeneus | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 14-12-02 15:04 |