|
|
||||
|
||||
![]()
Απο τις φωτογραφιες δεν προκυπτει αν ειναι ιck σε αρχικη φαση ή απλα κανα σκουπιδακι, οποτε δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτε με σιγουρια.
Ουτε το νεον με τη "μουχλα" φαινεται καθαρά. Ξεκινα μια προληπτικη θεραπεια με αλατι στο 1γρ/λιτρο και αν ειναι ick θα ανεβασεις δοσολογια... |
|
||||
|
||||
![]()
Xωρίς να είμαι 100% σίγουρος τολμώ να πώ οτι το νέον σου πάσχει απο neon desease. Έχοντας πέρασει την συγκεκριμένη ασθένεια στο δικό μου ενυδρείο φαίνεται να έχεις ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με εμένα. Θεραπεία για neon desease δεν υπάρχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι το waterlife protozin γιατρευει την αωστια των νεον...
(χωριε να ειμαι απολυτα σιγουρος) |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστόν!
http://www.waterlife.co.uk/waterlife/protozin.htm Αν και τα φάρμακα της εν λόγω εταιρείας θεωρούνται πολύ ήπια!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η ασθενεια των νεον μπορει ομως να ειναι μεταδοτικη σε αλλα ψαρια περα απο αυτα?θελω να πω οτι ξαφνικα εχασα ενα ραμ και ενα oto απο το πουθενα.
το νεον παντως ακομα ζει(αν και δεν το βλεπω για πολυ) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για κατάλληλα χρωματα βαφής. | wodan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 08-11-06 17:20 |
ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ | HZULL | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 08-03-03 03:40 |