|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε άντε που είναι το πιο κάτω?? και περιμένω κ γω να δω. . .
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εισαι 100% σιγουρη οτι ο ενας απο τους 2 ειναι αρσενικος.....???
γιατι απο αυγα εχουμε δει πολλα .... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω.. θα δείξει...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές είναι απο την γέννα πριν 4 ημέρες
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφείες στο μικρό ενυδρείο
|
|||
|
|||
![]()
αντε με το καλο και μωρακια
|
|||
|
|||
![]()
1)Το φίλτρο στη γεννήστρα κανονικά θα έπρεπε να είναι απλώς ένα μεγάλο φίλτρο αέρα, εξάλλου είναι απλά για ασφάλεια και ένα εσωτερκό μηχανικό φίλτρο θα σου φιλτράρει τα μωράκια σε χρόνο μηδέν
2)Χρειάζονται καθημερινές αλλαγές νερού περίπου 30%-50% κατά προτίμηση RO πρέπει να στοχευεις σε GH < 4dGH ίσως και λιγότερο 4)Χρειάζεται να ρυθμίσεις το pH το οποίο θα είναι εύκολο να το κάνεις άν το νερό σου είναι μαλακό. Η τιμή του θα πρέπει να κυμένατι στο 6-5.8 5)Λένε ότι ο έρωτας ξεκινάει από το στομάχι και οι Δίσκοι δεν πάνε πίσω... για να προκαλέσεις την αναπαραγωγή θα πρέπει να ταίζεις με καλής ποιότητας φαγητό (πχ. Beefheart, κόκκινο σκουλίκι κλπ.) Αν και δε θέλω να σε απογοητεύσω από την φωτό μοιάζει να έχεις δύο θυλικά ... παρατήρησε να δείς τί γίνεται στη γέννα των αυγών το θυλικό έχει πιο αμβλύ γεννητικό όργανο ενώ το αρσενικό μυτερό. Επίσης αν όντως σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή δίσκων θα σου πρότεινα να προμηθευτείς κανά βιβλίο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοήθεια γέννησαν οι δίσκοι μου....δεν ξέρω ... | Noni | Δίσκοι | 8 | 30-06-07 21:19 |
Γειά σας και παρακαλώ βοήθεια | Αθηνά2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-06-07 23:58 |
Την βοήθεια σας και την υπομονή σας | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 106 | 07-03-07 09:46 |
Αυγά corydoras εμφανίστηκαν!παρακαλώ την βοήθειά σας! | GIWRGOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 01-02-06 19:15 |
Άρρωστα Cardinal. Παρακαλώ θερμά την βοήθειά σας :( | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 12-02-03 13:55 |