|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ, να δεχτώ ότι θα πέσει με τις αλλαγές, αλλά και το φάρμακο πάνω γράφει οδηγίες και ότι είναι για αυτόν τον λόγο. Γιατί, δεν έχετε ξανακούσει για φάρμακο; Θα την πάρω αύριο τηλέφωνο να δούμε...Γιατί είναι στο Ηράκλειο η κοπέλα και εγώ εδώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλά εγώ (αλλά και αρκετοί ακόμη σε αυτό το φόρουμ) δεν χρησιμοποιώ κάτι για την καταπολέμηση των νιτρικών, μιας και με καλύπτει η εβδομαδιαία αλλαγή νερού που κάνω.
Με αυτόν τον τρόπο έχω στο ενυδρείο μου τιμές που δεν ξεπερνάνε το 10. |
|
||||
|
||||
![]()
Πώ πώ...το 10; Πού ζω;
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάνε αύριο μια γεναία αλλαγή νερού... (60%-70%). Ξαναγέμισε το ενυδρείο (αφού βάλεις και την απαραίτητη ποσότητα αντιχλώριο) και μετά από 5-6 ώρες ξαναμέτρησε νιτρικά... Είμαι σίγουρος πως θα έχουν μειωθεί.. και αν τηρείς τις αλλαγές νερού σε εβδομαδιαία βάση (30%) τότε θα έχεις ένα απαλλαγμένο από νιτρικά ενυδρείο.. ![]() ![]() ![]() Καλό θα ήταν να μην βάζεις ζουμιά στο ενυδρείο... Μην βιάζεσαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τόσο μεγάλη αλλαγή ε; Ποιός ακούει τη μάνα αύριο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα ζουμιά δεν κάνουν αυτά που λένε! Τώρα για το Nitrate Minus της Tetra δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει αλλά και πάλι με την σωστή ιχθυοφόρτιση και με μια ρουτίνα αλλαγών ΝΟ3 δεν θα πρέπει να έχεις!
Δώσε αν θέλεις λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για το ενυδρείο σου μια και οι περισσότεροι ψάχνουμε τρόπο να τα κρατάμε πάνω από το 0 ειδικά όταν είναι φυτεμένα!!
|
||||
|
||||
![]()
NO3 120
NO2 0 GH 280 KH 160 pH 7,1 ΑΜΩΝΙΑ 0 Ψάρια: αρκετά μικρά gappies, 3 platties,3 mollies,2 plecos,2 pearl gourami (δε κάνουν μαζί-το ξέρω...) Φυτά: ανούμπια, κερατόφυλλο, cryptocorine Τα νιτρικά δέν είναι 0, αυτό είναι το θέμα, είναι όμως αρκετά ψηλά.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο Για Μονομάχους | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-06-12 08:32 |
Τι φυτά έχετε στο ενυδρείο του μονομάχου σας? | Maverick | Bettas | 16 | 11-10-07 12:55 |
Ποσότητα αμμωνίας σε 5l ενυδρείο μονομάχου | Maximina | Bettas | 14 | 27-08-07 10:38 |
Νέο ενυδρείο με Μονομάχο | hellenicsun | Bettas | 22 | 18-06-06 23:54 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |