|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΤΑ νιτρικά πρέπει να είναι μάξιμουμ 25.. Αν όχι αρχίζουν έντονα τα προβλήματα με άλγες.. |
|
||||
|
||||
![]()
Μου έστειλε αυτή η κοπέλα ένα της tetra το nitrate minus, τι μου το έστειλε, γι'αυτό δεν είναι; Αλλιώς πώς θα τα ρίξω; Και γιατί μου είπε ότι δεν πειράζει άν είναι ψηλά; Αααααα!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα νιτρικά τα κατεβάζεις με τις εβδομαδιαίες αλλαγές νερού.
Τώρα το γιατί στο έδωσε......!!!!!!! Για αρχή μελέτησε τα παρακάτω: http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...llagi_chim.htm http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a/Filters3.htm |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ, να δεχτώ ότι θα πέσει με τις αλλαγές, αλλά και το φάρμακο πάνω γράφει οδηγίες και ότι είναι για αυτόν τον λόγο. Γιατί, δεν έχετε ξανακούσει για φάρμακο; Θα την πάρω αύριο τηλέφωνο να δούμε...Γιατί είναι στο Ηράκλειο η κοπέλα και εγώ εδώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλά εγώ (αλλά και αρκετοί ακόμη σε αυτό το φόρουμ) δεν χρησιμοποιώ κάτι για την καταπολέμηση των νιτρικών, μιας και με καλύπτει η εβδομαδιαία αλλαγή νερού που κάνω.
Με αυτόν τον τρόπο έχω στο ενυδρείο μου τιμές που δεν ξεπερνάνε το 10. |
|
||||
|
||||
![]()
Πώ πώ...το 10; Πού ζω;
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάνε αύριο μια γεναία αλλαγή νερού... (60%-70%). Ξαναγέμισε το ενυδρείο (αφού βάλεις και την απαραίτητη ποσότητα αντιχλώριο) και μετά από 5-6 ώρες ξαναμέτρησε νιτρικά... Είμαι σίγουρος πως θα έχουν μειωθεί.. και αν τηρείς τις αλλαγές νερού σε εβδομαδιαία βάση (30%) τότε θα έχεις ένα απαλλαγμένο από νιτρικά ενυδρείο.. ![]() ![]() ![]() Καλό θα ήταν να μην βάζεις ζουμιά στο ενυδρείο... Μην βιάζεσαι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο Για Μονομάχους | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-06-12 08:32 |
Τι φυτά έχετε στο ενυδρείο του μονομάχου σας? | Maverick | Bettas | 16 | 11-10-07 12:55 |
Ποσότητα αμμωνίας σε 5l ενυδρείο μονομάχου | Maximina | Bettas | 14 | 27-08-07 10:38 |
Νέο ενυδρείο με Μονομάχο | hellenicsun | Bettas | 22 | 18-06-06 23:54 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |