|
|
||||
|
||||
![]()
Το υλικό είναι λευκό-ζαχαρί και κόβεται, σχεδόν θρυμματίζεται, με το χέρι. Το αν όντως είναι αμίαντος ή όχι δεν το γνωρίζω.
Ως προς τις βλαβερές συνέπειες που αναφέρει ο Γιώργος (στην περίπτωση που μιλάμε για αμίαντο) νομίζω ότι αν κάποιος τοποθετήσει 1 κομμάτι στο μέγεθος του μετασχηματιστή (ώστε ο μ/σ να πατάει πάνω), δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι που με ανησυχεί Χρήστο!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμιαντος ειναι οπως το περιγραφεις...
Οσο δεν θρυμματιζεται/ εισπνεεται δεν υπαρχει προβλημα.. Εξαλου η ποσοτητα ειναι μικρη.. Ομως.. ενσταση για τα απλα ballast. Εν ετει 2007 βαζουμε ακομα ballast και σταρτερ σε νεες κατασκευες? (για να καιμε παραπανω ρευμα και να πεταμε τις λαμπες γρηγοροτερα? ) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
¶στον να λέει Χρήστο τα ηλεκτρονικά τα παίζουν, τα πέταγα με τις σακούλες.
Παραδοσιακά φίλε μου, με το σταρτεράκι μας και την ζεστούλα για τον χειμώνα. χαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κινεζικα οντως τα παιζουν..
Οσο για την παραδοση, το φιλτρο βυθου γιατι το βγαλές τοτε? :P |
|
||||
|
||||
![]()
Mα δεν έχω φίλτρα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Koμμενη ουρα σε gappy! | CC-Gio | Ζωοτόκα | 10 | 08-06-06 08:42 |
3 λάμπες σε 120lt. πολλές? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 02-03-06 01:07 |
Λάμπες σε 300ρι | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 01-03-06 16:14 |
Τρυπουλες σε ουρα πλεκοστομου. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-07-03 16:11 |
Διαφορά σε λάμπες. | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 13-12-02 23:06 |