|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λείπει η γυναίκα μου εδώ και καιρό για διακοπές. Τα έχω φάει όλα στο σπίτι και χθες το βράδυ δεν βρήκα παρά μία κονσέρβα που είχε λήξει από τον Δεκέμβριο του 2006... την έφαγα και δεν έπαθα τίποτα!!!
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά δεν έχω μάθει να στηρίζω αυτά που λέω... και συνήθως κρύβομαι μετά, γιατί δεν έχω τα κότσια να αντιμετωπίσω τους άλλους... Οπότε αν πάθω κάτι, δεν θα το μάθετε ΠΟΤΕ!
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]()
Πιές ξυδάκι θα σε γλυτώσει από το σκορβούτο και το μπέρι-μπέρι.
¶ντε πάλι μπάχαλο πάει να γίνει ? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ηξερα πως η σιλικονη εχει ημερομηνια ληξης. Παντως το δικο μου, ιδιοκατασκευη του 93, με 700+ λιτρα σε συνεχη λειτουργια δεν εχει παρουσιασει τετοιες τασεις. Ισως σε περιπτωση μετακινησης η για καποιον αλλο λογο ζορισματος των ενωσεων η σιλικονη να μην μπορει να ανταπεξελθει ικανοποιητικα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ερωτηση: Υπαρχουν φαρμακα για τις ασθενειες των ψαριων, ή Λιπάσματα τα οποία επιρεάζουν την σιλικόνη?
Είχα ακουσει για τα υγρα λιπάσματα τα οποια περιεχουν σιδηρο και ο οποιος επιρεαζει την σιλικονη στα ενυδρεια.Τι γινεται?Ισχύουν αυτά? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεί η χρησιμοποιημένη σιλικόνη...
![]() Σε παλιά ενυδρεία,πρώτα έρχεται το στάξιμο και πολύ πολύ αργότερα(που εποκλείτεται να λειτουργείς ένα ενυδρείο που στάζει τόσο πολύ εννοείται) υπάρχει η περίπτωση να ξεκολήσει...Πάντως και όταν ενα ενυδρείο αρχίσει το στάξιμο,δεν είναι για πέταμα,απλά το ξεστήνεις και μπορείς είτε να περάσεις ένα νέο στρώμα σιλικόνης σε όλες στις ραφές,είτε να ξεκολήσεις όλο το ενυδρείο και να το ξανακολλήσεις από την αρχή...Με άλλα λόγια,απλά θέλει δουλειά από τον κάτοχό του,τίποτα άλλο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για εγγύηση συσκευών μέσω Internet | LEON13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 07-06-07 12:26 |
Ανακαίνιση ενυδρείων! | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 23-10-06 23:11 |
Computer Ενυδρείων | dragon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 02-02-06 00:34 |