|
|
||||
|
||||
![]()
ο ανθρακας αγαπητε φιλε μπαινει στο ενυδρειο,μετα απο καποια αρρωστεια που ειχαμε για να τραβηξει το φαρμακο,η καποιο αλλο ανεπιθυμητο χημικο,και επισης για να μας δωσει διαυγεια.....
οπως βλεπεις υπαρχουν συγκεκριμενοι λογοι για να μπει ανθρακας στο ενυδρειο μας.. αλλιως οπως προειπα ΔΕΝ υπαρχει λογος να βαζουμε συνεχεια και επι μονιμου βασεως...(εκτος και αν μιλαμε για θαλασσινα ενυδρεια,οπου και υπαρχουν εκει ,αλλοι λογοι που το καθυστουν σχεδον απαραιτητο...) |
|
|||
|
|||
![]()
ναι εγω τωρα αυτη τη στιγμη δεν τον χρησιμοποιω καθολου δεν θα μου δημιουργησει προβληματα στο ενυδρειο μου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
????????????????????????????? Φίλτατε angelwho ξαναδιάβασε αυτό που σου έγραψε ο φίλος Klaz γιατί δεν το κατάλαβες!
|
|||
|
|||
![]()
αρα δεν πειραζη αν το καταλαβα καλα
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αργησα αλλα το καταλαβα
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι κατάλαβες? Οτι δεν κάνει κακό ο άνθρακας?
Αν έχεις φυτεμένο και ρίχνεις λιπάσματα τότε κάνει! Ό Κλάζ γράφει οτι υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για να μπει ο άνθρακας! Η διαύγεια επίσης είναι ένας λόγος αλλά πάλι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις!
αποβολη ανθρακα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανθρακας | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 18-06-08 08:30 |
ανθρακας | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-08-07 00:51 |
σφουγγάρι - ανθρακας | crazyio | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 12-08-06 13:37 |
ενεργοσ ανθρακας | faxkosit | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-01-06 13:00 |
Ανθρακας | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 04-01-06 21:24 |