|
|
|||
|
|||
![]()
Να πάρεις άμεσα τηλ το κατάστημα από όπου πήρες τα ψάρια και να τους ρωτήσεις με ωραίο τρόπο, αν μπορείς να τους τα επιστρέψεις, γιατί το ενυδρείο σου όταν σου τα έδωσαν δεν ήταν στρωμένο.
Και λέω να το πεις με ωραίο τρόπο... για να μην το πεις με άσχημο τρόπο! Πάρα πολύ κακώς έβαλες ψάρια την δεύτερη μέρα με σκέτο νερό και ΙΔΙΩΣ αυτά τα ψάρια. Δεν ξέρω ποιος φταίει, αλλά πιστεύω πως φταις και εσύ... (ελπίζω να κάνω λάθος). Απορώ πώς αυτά τα ψάρια ακόμα ζουν, αλλά σίγουρα δεν θα ζουν για πολύ ακόμα αν δεν τα επιστρέψεις ΑΜΕΣΑ! Και μετά με την ησυχία σου από το μηδέν... Φιλικά, Ανδρέας.
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν πηγα να κανω τη συγκεκριμενη αγορα προειδοποιησα το τυπο οτι δεν εχω ουτε τη παραμικρη ιδεα σχετικα με τα ενυδρεια!Φιλε μου ωραια η ιδεα σου για τον "ωραιο τροπο" αλλα πιστεψε μετα απο οσα εξοδα εχω κανει που τα περισσοτερα ηταν χωρις λογο κ μετα απο οσα εχω ακουσει απο "επαγγελματιες" δεν θα τα καταφερω!Ενα σου λεω οτι το οξυγονο το εβαλα 6 μερες μετα τη λειτουργια του ενυδρειου γιατι ο τυπος που εκανα τη αγορα μου ειχε πει να μη βαλω γιατι ειναι μονο εφε οποτε καταλαβαινεις οτι μονο ορεξη δεν εχω ουτε καν γι αυτο που ξεκινησα!anyway η λυση αν καταλαβα καλα ειναι να παρω τα φυτα κ τα βακτηρια κ με τις αλλαγες νερου ισως να καταφερω κατι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χρησιμοποίησε τον ωραίο τρόπο που σου προτείνουν και δες μήπως σου δώσει στρωμένο υλικό ο ίδιος ο πετσοπάς αν μπορέσει και πες σε ποια περιοχή μένεις μήπως μένει κοντά σου κανένας από το φόρουμ όπως σου προτείνει και ο netblues.
|
||||
|
||||
![]()
Πες σε ποια περιοχη μενεις για να δοσουμαι
μπολι απο ετοιμο ενυδρειο |
|
||||
|
||||
![]()
Μεταμορφωση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τότε είσαι κοντά μου φίλε!!! Αν θέλεις μπορείς να έθρεις το απόγευμα προς Πάρνηθα (Λαθέα) να σου δώσω εγώ μπίχλα !
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μπορω κανενα προβλημα.Οποτε τα ετοιμα βακτηρια κ τα φυτα δε τα παιρνω?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | anasios | Greek Aquarist's Boards | 10 | 23-03-07 14:16 |
Προβλημα (Test Αμμωνιας) | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-12-06 22:07 |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |
επιπεδα αμμωνιας-please help | mpouklitsa | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 02-10-04 19:26 |
TEST αμμωνιας | dpan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-09-03 10:58 |