|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
lucy τα φυτα τα αγοραζουμε ετοιμα φυτεμενα σε καλαθακια.Τωρα, επειδη τα περισσοτερα φυτα μπαινουν στα ξεβαθα εχω φτιαξει στις δυο ακρες της λιμνης (9 μετρα ειναι το μηκος της λιμνης) 2 παραλιες η οποιες θα δεχθουν αρκετα φυτα. Προς το παρον επειδη δεν εχω τελειωσει ακομα τη λιμνη, (εχουν μεινει καποιες λεπρομερειες) εχω βαλει λιγα φυτα, στην μια πλευρα της λιμνης και ενα νουφαρο στην μεση οπου ειναι και το πιο βαθυ σημειο της λιμνης. Τελοσπαντων, ας δουμε και καμια φωτο παρολο που δεν ειναι ετοιμη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 22-08-07 στις 19:32 Αιτία: λαθος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιμνη χωρις ρευμα | panos84 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 15-08-07 09:18 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |
σχεδον τελικη συνθεση κατοικων | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 14-09-06 23:42 |
απλη (σχεδον ηλιθια) ερωτηση για θερμομετρο | Tricky | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-02-06 19:07 |
Και ο μονομάχος έτοιμος (σχεδον...) | spirosta | Bettas | 12 | 30-08-05 23:50 |